Nyhed

Scooter til Horsens

Dancekongerne sætter gearet op i Forum Horsens til oktober

Faster. Harder. Scooter. Så simpelt kan det siges, og det vil det formodentlig også blive gjort, når altid platinblonde H. P. Baxxter skal optræde sammen med sin gruppe Scooter i Forum Horsens 8. oktober. Samme aften kan man desuden opleve den tyske dj Sash! og DJ Vision.

Scooter har på verdensplan solgt mere end 25 millioner plader og har siden midten af 90'erne hittet med meget direkte dance-hits som "Hyper Hyper", "Move Your Ass!",  "Fuck The Millennium", "Weekend!", "Maria (I Like It Loud)" og "How Much Is The Fish?".

Gruppen er kendt for at medbringe spektakulære kulisser og storslåede effekter til deres shows, hvilket var medvirkende til, at Frank Panduro, direktør for Horsens & Friends, gerne ville have gruppen til byen:


"Jeg var da heller ikke så meget i tvivl, da vi fik tilbudet om en koncert med Scooter. Vi er altid parat til at prøve noget nyt, og med Scooter er det dance-publikummets tur til at opleve Horsens som koncert-by".

Scooter arbejder lige nu på deres 15. studiealbum, der har fået titlen "The Big Mash Up" Albummet kommer ud til august, men første single fra albummet, "The Only One", dukker allerede op i slutningen af maj.

Billetsalget til koncerten med Scooter lørdag den 8. oktober kl. 20 i Forum Horsens starter mandag den 9. maj. Billetterne kan købes i forsalg via Billetlugen.dk, i Fona-butikkerne og fra Horsens Ny Teater.


ANNONCE