Nyhed

Sidste chance for billige Skive-billetter

Onsdag den 4. april kl. 23.59 stiger billetprisen til Skive Festival, så det er nu hvis man vil opleve store internationale og danske navne til en billig pris

I går kunne GAFFA fortælle, at Skive Festival var klar med deres program for den elektroniske scene, Stöj. Nu kan GAFFA komme med en påmindelse om, at billetterne til Skive Festival stiger natten til den 5. april, mere præcist onsdag den 4. april kl. 23.59. Det er dermed sidste chance for at få billige billetter til Skive Festival, som har Linkin Park, The Offspring og The Ting Tings blandt deres internationale hovednavne.

Linkin Park (billedet) debuterede i 2000 med "Hybrid Theory", som fik certificeret diamant (10 millioner solgte) i 2005, hvorfra singlerne "Crawling" og "One Step Closer" var med til at skabe opmærksomhed omkring bandet. Siden deres debut har gruppen i alt udgivet fire album: "Meteora" (2003), "Minutes To Midnight" (2007) og senest "A Thousand Suns" (2010). Bandet arbejder nu på et femte album, som forventes at udkomme i løbet af 2012. I et interview med Rolling Stone har sanger Chester Bennington fortalt, at bandet bestræber sig på at udgive et album hver attende måned, og at han ville blive chokeret, hvis det nye album ikke skulle udkomme i 2012. 

Linkin Park har solgt over 50 millioner albums verden over og er blevet et af verdens mest populære rockbands. Med deres karakteristiske lydblanding af hiphop, alternativ rock og synthesizers er det karakteristiske band klar til at indtage Skive Festival til maj/juni.


The Offspring udgav i 1989 deres selvbetitlede debutalbum, som først var ude i 12" vinylformat, indtil der i 1995 kom en cd-version. Andet album "Ignition" udkom i 1992, som tiltrak bandet en del opmærksomhed. Opmærksomheden fortsatte, da tredje album "Smash" udkom i 1994 og blev en mainstream-succes med hitsinglerne "Come Out And Play", "Self Esteem" og "Gotta Get Away". Deres fjerde album "Ixnay On The Hombre", som udkom i 1997, opnåede ikke samme succes som "Smash".

De største hitsingler kom dog fra bandets femte album "Americana" fra 1998, hvor specielt "Pretty Fly (For A White Guy)" og "Why Don't You Get A Job" var med at få bandet til at opnå deres største mainstream-popularitet. Siden har gruppen udgivet tre albums, "Conspiracy Of One" fra 2000, "Splinter" fra 2003 og senest "Rise And Fall, Rage And Grace" fra 2008. I 2011 varslede bandet, at de var på vej i studiet igen for at arbejde på deres kommende niende album, som ifølge ultimate-guitar.com skulle udkomme inden for de næste par måneder. 

D-A-D startede på den danske musikscene for 30 år siden og formår stadig at trække danskerne til festivaler og koncerter landet over. Bandet debuterede i 1986 med albummet "Call Of The Wild", og siden har bandet arbejdet hårdt og udgivet i alt 11 album. Og det hårde arbejde fortsætter, selvom bandet for længst har haft sølvbryllup. Bandets seneste album "DIC.NII.LAN.DAFT.ERD.ARK" fra 2011 indtjente dem en platinplade for over 20.000 solgte eksemplarer, og med den fortjeneste har bandet ingen intentioner om at stoppe op og holde og tage et pusterum, da de sideløbende med den danske turné knokler løs i Europa, og indtager Skive Festival til sommer.


Lukas Graham er den dansk-irske soul-sanger og sangskriver, der i oktober sidste år udgav debutsinglen "Ordinary Things", som blev P3s Uundgåelige. Graham er et seriøst bud på dansk soulmusik i international klasse og har allerede dusinvis af koncerter på programmet, og havde inden debutalbummet solgt 17.000 koncertbilletter. Graham udgav sit selvbetitlede debutalbum i slutningen af marts, som indtjente fire stjerner fra GAFFAs Michael Jose Gonzalez. 

Scooter har været på banen siden 1994 og består i dag af H.P. Baxter, Rick J. Jordan og Michael Simon. Techno-trioen fra Tyskland er et af hjemlandets mest succesfulde bands, som på verdensplan har solgt mere end 25 millioner plader. Gruppen debuterede i 1995 med "…And The Beat Goes On" og har siden midten af 90'erne hittet med meget direkte dance-hits som "Hyper Hyper", "Move Your Ass!",  "Fuck The Millennium", "Weekend!", "Maria (I Like It Loud)" og "How Much Is The Fish?". Siden debuten i 1995 er det blevet til i alt 15 album, senest med "The Big Mash Up" fra 2011.

Skive Festival har fået deres helt egen Spotify Playliste: "Skive Festival (Official Playlist 2012)". Her kan man finde et udpluk af de mange hits, som man kan komme til at opleve på Strandtangen i Skive til sommer. Listen vil løbende blive opdateret i takt med, at flere og flere navne offentliggøres til festivalen.


Læs mere om Skive Festivals program på deres officielle hjemmeside

Billetter til Skive Festival, som finder sted i dagene 30. maj-2. juni, kan købes via GAFFA Live

ANNONCE