Nyhed

The Breakers varmer op for Bon Jovi

Det danske band skal spille support på en kommende sommerturné i Europa

Som noget temmelig usædvanligt for et dansk band er The Breakers blevet tilbudt at være support for Bon Jovi på den forestående stadionturné. Turnéen, der finder sted i juni og juli, indbefatter otte shows i blandt andet England, Tyskland, Finland, Kroatien, Grækenland, Østrig og ikke mindst Danmark. 

- Det er en stor ære og en kæmpe mulighed for os. Det er vildt, at Bon Jovi personligt bad om at få os på som support på så mange koncerter som muligt, efter at han havde hørt vores plade. Vi er SÅ klar! Vi har ligget i træningslejr længe og ikke været så touraktive i en lang periode, så nu glæder vi os til at tage ud på de helt store steder og vise, hvad vi kan, udtaler The Breakers' guitarist Anders Bruus.

The Breakers tredje og selvbetitlede album udkommer i Danmark mandag den 6. juni på Steven van Zandts Wicked Cool Records via Target Distribution. I den forbindelse holder bandet releasefest på Floss i København onsdag den 1. juni klokken 19:00, hvor der vil være gratis øl og livemusik fra bandet selv.

Desuden kan den københavnske gruppe opleves i live i Danmark når de spiller på årets Start! Festival i København lørdag den 18. juni klokken 18.30 på Air Scenen. 

The Breakers spiller support for Bon Jovi på følgende datoer:

Den 8. juni - Maksimir Stadium, Zagreb, Kroatien

Den 10. juni - Ostrahege, Dresden, Tyskland

Den 12. juni - Olympiastadion, München, Tyskland

Den 17. juni - Olympic Stadium, Helsinki, Finland

Den 19. juni - Casa Arena Horsens, Horsens, Danmark (billetsalg via GAFFA Live)

Den 13. juli - ESPRIT Arena, Dusseldorf, Tyskland

Den 20. juli - Olympic Stadium, Athen, Grækenland

Den 22. juli - Ernst Happel Stadion, Wien, Østrig

Derudover giver bandet koncert på den engelske festival Hard Rock Calling i Hyde Park i London den 25. juni. 

ANNONCE