Nyhed

Varm op for Bon Jovi

Et danske upcoming-band kan vinde et opvarmingsjob for det amerikanske band, der spiller i Horsens til juni

Bon Jovi, Horsens & Friends, Musikforeningen Eigils og Mediehuset Horsens Folkeblad udlodder en konkurrence for danske bands, der endnu arbejder på det store gennembrud. Førstepræmien er et opvarmningsjob for Bon Jovi på Casa Arena Horsens den 19. juni foran 30.000 tilskuere.

Det er bands, som ikke har en pladekontrakt, der er inviteret til at deltage i konkurrencen, og kravet er, at bandet kan spille et sæt på en halv time - udelukkende med egne numre.

Bands, der har lyst til at deltage i konkurrencen, skal  uploade mindst to numre som er eget originalt materiale til MySpace. Derefter sendes en mail til [email protected] med navn på bandet, navnene på bandmedlemmerne, et foto af bandet, bandets historie i en meget kort udgave, kontaktperson med navn, adresse, telefonnummer og e-mail samt et link til numrene på MySpace. Sidste frist for tilmelding er torsdag den 12. maj kl. 12:00.


En jury med fem medlemmer kigger herefter på deltagerne og vælger fem ud. Juryen består blandt andet af en repræsentant for Bon Jovi, en repræsentant for bandets pladeselskab Universal samt musikkyndige fra Horsens, hvilket blandt andet tæller den tidligere Pretty Maids-trommeslager Michael "Mini" Fast.  

De fem udvalgte bands stiller op ved en stor finalefest lørdag den 28. maj på Friluftsscenen i Lunden i Horsens. Aftenen indledes med at de fem bands spiller. Derefter er der en sms-afstemning blandt publikum, og resultatet herfra afgør, sammen med en indstilling fra jury-medlemmerne, hvem der besætter første-, anden- og tredjepladsen. 

Mens der stemmes og voteres bliver koncert-filmen "Bon Jovi - The Circle Tour", som blev optaget sidste år ved en koncert i New Jersey, vist på storskærm. 


De bands, der bliver nummer to og tre, vil få tilbudt at medvirke ved en forfest til Bon Jovi-koncerten, som foregår i Søndergade i Horsens på dagen op til koncerten.

Både før og efter finaleaftenen vil Horsens Folkeblad og Radio Horsens følge de dystende bands tæt, og de fem finalebands vil blive præsenteret med alt, hvad dertil hører. 

Konkurrencen kan løbende følges på Horsens Folkeblads hjemmeside, hvor man blandt andet kan se, hvilke bands der melder sig til, og finde links til deres musik.


Bands, der deltager i konkurrencen skal altså huske at sætte kryds i kalenderen både lørdag den 28. maj til finalefesten, og søndag den 19. juni, hvor selve koncerten finder sted.

Der vil senere blive informeret om billetsalg m.m. til finaleaftenen.

ANNONCE