Nyhed

Bryan Ferry til Aalborg

Den engelske crooner tager turen til Skovdalen til august

Der skal arbejdes hurtigt i Skovdalen i starten af august, for dagen efter Boyzone har leveret deres største hits på den aalborgensiske scene, lægger Bryan Ferry vejen forbi for at give årets tredje danske koncert. Bryan Ferry kan opleves i Aalborg 5. august.

Tidligere på året offentliggjorde Roxy Music-sangeren to danske datoer i maj måned, og det tog ikke længe inden spillestederne i både Århus og København kunne melde udsolgt. Tre måneder senere bliver det så aalborgensernes tur til at høre materialet fra det aktuelle album "Olympia" samt materiale fra den omfattende solokarriere og de mange plader udgivet sammen med Roxy Music.

Bryan Ferry og Roxy Music debuterede i 1972 og udsendte på ti år otte plader, og i denne periode var de endda opløst i to år. I denne pause arbejdede Ferry videre på en solokarriere, der blev lanceret i 1973 med albummet "These Foolish Things". Den kører fortsat, selvom Ferry siden 2001 har taget tid ud af kalenderen til at spille med det gendannede Roxy Music, og senest er altså kommet soloalbummet "Olympia", hvor de originale Roxy-medlemmer Brian Eno, Phil Manzanera og Andy Mackay alle medvirker.

Bryan Ferry spiller udsolgte koncerter i Århus (21. maj) og København (22. maj), og 5. august spiller han i Skovdalen i Aalborg. Billetsalget til denne koncert fra mandag den 28. marts kl. 10 hos billetlugen.dk.

ANNONCE