Nyhed

CAS udgiver nyt album

”Ud Af Intet” er titlen på den københavnske rapper CAS’ nye udspil, der er på gaden til maj

Vesterbro-rapperen CAS er efter udgivelsen af singlen "Adrenalin" i 2010 klar med sit nye fuldlængdealbum, der har fået titlen "Ud Af Intet". Pladen har været næsten 4 år undervejs og udkommer i det sene forår.

På det nye album optræder gæstestjerner som Szhirley, Lizzie, Jokeren, Ellie og Alex Ambrose, og bag størstedelen af produktionerne står den finske producer MGI, der bl.a. er kendt for sit arbejde med Sean Kingston, 50-Cent, Justin Bieber og Akon m.fl.

Udover MGI er der også leveret produktioner af danske Kay & Ndustry, som bl.a. samarbejder med producerteamet Jonas Jeberg og den X Factor-aktuelle Mich "Cutfather" Hedin Hansen.

Sidst vi førte fra CAS på albumfronten var i 2006, hvor han udgav "Velkommen Til Vrangsiden". Pladen fik af GAFFAs anmelder Christian Grubert 4 stjerner og ordene:

"Ikke at jeg sammenligner, men Niarn slog forrige år fast, at Danmark er klar til rappere, der med udgangspunkt fra gaden fortæller om bagsiden af samfundet. Hvis folk mente det, da de købte Niarn-albummet, så skulle de prøve den ægte vare, han hedder Cas. (…) Tekst- og leveringsmæssigt er Cas så skarp, som jeg nogensinde har hørt ham, hudløst ærlig og fokuseret. Forvent ingen undskyldninger for synderne, men derimod en større modenhed, mere indsigt og et klart syn på visse samfundsproblematikker".

Siden CAS debuterede i 2001, med sit Danish Music Award-nominerede album "Reflexion", har han mest været kendt for sin skildring af storbyens skyggesider.

Efter en succesfuld turné i 2009 med Jokeren, samt et stort job som opvarmning for US-rapperen The Game, er CAS nu parat med sit nye album.

"Ud Af Intet" udkommer den 2. maj via et samarbejde mellem Casino Records, som er CAS' eget selvstændige pladeselskab, og VME Group.

ANNONCE