Nyhed

De Eneste To og Kato & Friends til Grøn Koncert

Sommerens musikkaravane har offentliggjort årets to første navne

Selvom vinteren stadig kan synes rigeligt tæt på, er det alligevel ved at være på tide at rette blikket mod varmere tider. Tider, hvor den rullende musikkaravane, Grøn Koncert, traditionen tro begiver sig ud i det danske sommerland for både at støtte Muskelsvindfonden og sprede god musik til folket.

Allerede nu er Grøn Koncert klar med de to første navne til plakaten, og det er ingen ringere Kato & Friends alias Kato, Ida Corr, Camille Jones, Johnson, Clemens med flere og de herrer Simon Kvamm og Peter Sommer i form af De Eneste To (billedet).

Fra Grøn Koncert-lejren er man ovenud tilfredse med de to første navne og udtaler:

– Kato & Friends laver elektronisk fest på pladsen. Det er et nyt initiativ fra Grøn Koncert og betyder, at Tuborg og Muskelsvindfonden i år kan præsentere flere kunstnere end nogensinde. De Eneste To debuterer i Grøn Koncert-sammenhæng på årets tour og viser, at Grøn Koncert-programmet tør satse på noget skævt. Sommer og Kvamm er to etablerede navne, men konstellationen af disse to og deres lyriske universer giver kant til Grøn Koncert-programmet.

Kato glæder sig til for første gang at komme med den traditionsrige karavane rundt til sommer:

– Det er en kæmpestor mulighed for mig at komme på Grøn Koncert. Det er noget af det ypperste, du kan opnå inden for dansk musik. Der er næsten ikke noget vildere end "Grøn" for artister at kunne få lov at optræde til.

Grøn Koncert 2011 rejser landet rundt fra den 14. til den 24. juli, og som noget nyt stopper karavanen denne gang for første gang i Randers. Flere navne vil løbende blive offentliggjort.

Grøn Koncert kommer til følgende byer:

14. juli Esbjerg
15. juli Randers
16. juli Århus
17. juli Aalborg
21. juli Kolding
22. juli Odense
23. juli Næstved
24. juli København

Læs mere på Grøn Koncerts hjemmeside

Køb billletter via GAFFA Live.          

ANNONCE