Nyhed

Duran Duran til København

Den engelske popgruppe giver koncert på Plænen i Tivoli til juni

Det er tæt på tre år siden Duran Duran sidst lagde vejen forbi Danmark, men til juni vender de tilbage med et nyt album i bagagen for at give koncert på Plænen i Tivoli. Det sker nærmere bestemt 14. juni, hvor man vil kunne høre materialet fra "All You Need Is Now" blandet med klassikere fra det 30 år gamle musikkatalog.

Bandets storhedstid var i 80'erne, hvor de hittede verden over med sange som "A View To A Kill", "Rio" og "Girls On Film", og i begyndelsen af 90'erne, hvor de vendte tilbage til hitlisterne med "Ordinary World" og "Come Undone". Men trods udskiftninger i bandet og begrænset succes med udgivelser som "Pop Trash" og "Medazzaland", så insisterer bandet på at forny sig og arbejde videre. På foregående album medførte det kollaborationer med Timbaland og Justin Timberlake, og på det aktuelle album har gruppen fundet sammen med Mark Ronson.

Amy Winehouse-produceren har desuden bidraget til sangskrivningen på tre af albummets sange inklusive førstesinglen "All You Need Is Now" og været med til at føre nyt blod til bandet gennem kollaborationer med Ana Matronic fra Scissor Sisters og Kelis. Samarbejdet har medført flotte anmeldelser i USA, hvor flere har kaldt albummet bandets bedste siden storhedstiden i 80erne.

Albummet blev udsendt digitalt før jul, hvor det hurtigt røg til tops på download-listerne i 15 forskellige lande, og 21. marts udsendes det i fysisk form i en deluxe-udgave med ekstramateriale.

Det nye materiale samt en lang række af de gamle hits kan høres i København, når Duran Duran går på scenen på Plænen i Tivoli 14. juni. Der er gratis adgang til koncerten for havens gæster.

ANNONCE