Nyhed

Goodiepal deler flere penge ud

Den danske pladekunstner er klar med hele tre udgivelser, som alle disker op med økonomiske erkendtligheder til pladekøberne

Pengegaverne vil tilsyneladende ingen ende tage, når talen falder på den elektroniske musiker Parl Kristian Bjørn Vester, bedre kendt som Goodiepal. Det seneste påfund fra den opsigtsvækkende pladekunstner materialiserer således sig i dag i tre næsten identiske lp-udgivelser, der hver især rummer kontante goder til pladekøberne.

Udgivelserne har fået de usigelige titler "Mort Aux Vaches Extra Exstra – Route 66 Experimentet Fortsat", "Mort Aux Vaches Extra Exstra – Route 66 Experimentet Fortsat Taget Til Ekstremerne" og "Mort Aux Vaches Extra Exstra – Route 66 Experimentet Cyberpapegøjen Skudt", og for førstnævntes vedkommende gælder ifølge denfri.dk følgende præmis:

"Mort Aux Vaches Extra Exstra – Route 66 Experimentet Fortsat" koster 19,50 kroner og indeholder Goodiepals Jyske Bank-kort og koden dertil. Goodiepal har lovet at vedblive med at fylde kontoen op, alt efter hvad hans hackeraktiviteter indbringer, og der skulle i skrivende stund stå 7000 kroner på kontoen.

Den anden plade, "Mort Aux Vaches Extra Exstra – Route 66 Experimentet Fortsat Taget Til Ekstremerne", kan erhverves for 79 kroner og byder ifølge Goodiepal på 1000 romani – en møntsort, kunstneren har fået romaer til at fremstille for seks kroner stykket, og som kan veksles, når romaerne får deres eget land. Jo, såmænd... 

Den tredje og sidste udgivelse, "Mort Aux Vaches Extra Exstra – Route 66 Experimentet Cyberpapegøjen Skudt", er en anderledes pebret sag i forhold til de to første lp'er. Den koster 750 kroner per styk, men til gengæld rummer den en blankocheck, som man selv kan udfylde - og dermed tømme Goodiepals engelske konto, hvor der angiveligt skulle stå hele 200.000 kroner til fri afbenyttelse.

Irsk bistand
Over for denfri.dk forklarer Goodiepal, at de mange penge stammer fra en irer, som har ydet ham finansiel bistand i den tro, at den danske pladekunstner har opstartet en produktionsselskab til produktion af jingler, hvilket ifølge Goodiepal selv ikke er løgn. Han var således angiveligt blevet bedt om at komponere en jingle til en reklame for banken Spar Nord, men jobbet faldt til jorden, da instruktøren - en vis Per Fly - ikke brød sig om jinglen, hævder Goodiepal.  

Det er ikke mere end et halvt år siden, den danske pladekunstner sidst var på banen med "Gæoudji Sygnok - Mort Aux Vaches Extra Ekstra - Route 66 Eksperimentet", der ligeledes lovede pengegaver i form af en femhundredekroneseddel gemt i hvert eksemplar af udgivelserne.  

De tre dagfriske lp'er kan blandt andet købes via pladeselskabet Eschos hjemmeside og den århusianske pladeforretning Route 66.

ANNONCE