Nyhed

Jamie Cullum til Aarhus

Pianisten giver til august koncert i Musikhuset Aarhus' Foyer

De seneste gange Jamie Cullum har gæstet Danmark er koncerterne blevet afviklet på Sjælland, men til august vender han igen tilbage til Jylland for at give koncert i Aarhus. Her vil man kunne opleve ham i Musikhuset 12. august.

Den 31-årige engelske pianist er faktisk en relativ flittig gæst på disse kanter med flere koncerter i Vega og Tivoli samt et besøg på Roskilde Festival på samvittigheden. Men denne sommer er det altså Aarhus, der kan byde velkommen til manden, der gennem hele karrieren har måttet lide den tort konstant at blive sammenlignet med Harry Potter.

Sidst Cullum var i Aarhus var i 2006 efter udgivelsen af sit fjerde album "Catching Tales", der blandede sange skrevet sammen med navne som Guy Chambers, Ed Harcourt og Allan Toussaint og coverversioner af eksempelvis "Catch The Sun" (Doves) og "I Only Have Eyes for You". Siden er kommet "The Pursuit", hvor Cullum endnu engang kaster sig over alt fra rock og pop til jazz og elektroniske beats.

Jamie Cullum tager bandet med til Aarhus 12. august, hvor han vil optræde foran et stående publikum i Musikhuset Aarhus' Foyer. Billetsalget begynder fredag 25. marts kl. 11 i Musikhuset Aarhus og på www.musikhusetaarhus.dk.

ANNONCE