Nyhed

Pop Revo er klar med nyt navn

Visuelt bevidste svenskere afløser britiske Factory Floor på den aarhusianske festival

Tidligere på ugen måtte den aarhusianske festival udi poppens afkroge, Pop Revo, meddele, at de britiske synthesizerpunkere i Factory Floor havde aflyst deres planlagte visit på festivalen 29. og 30. april.

Nu er arrangørerne imidlertid klar med en erstatning, som er hentet hos vort svenske broderfolk i form af det relativt ubeskrevne blad, Sail A Whale, hvis skønhedssøgende popunivers ifølge Pop Revo-folket leder tankerne hen på så forskellige referencer som "Novelle Vague"-film, Felt, Yves Klein, Li'l Wayne, New Order, Paul Oakenfield og Field Mice.

Gruppen har i særdeleshed høstet anerkendelse for deres sanseligt orienterede koncerter, hvor Sail A Whale – i lighed med eksempelvis danske Mew – supplerer sangene med tilhørende videoer. Bandet er imidlertid ikke selv at finde på scenen – de står derimod gemt bag lærredet, hvor baglys sørger for, at medlemmernes bevægelser indgår som en del af de forførende videostrimler.

En potentiel bjergtagende oplevelse burde med andre ord være i vente med Sail A Whales tilføjelse til Pop Revo-programmet, som i forvejen udgøres af følgende navne: Deerhoof, Owen Pallett, Thulebasen, Sleep Party People, Paper og Taragana Pyjarama.

Pop Revo finder sted 29. og 30. april i VoxHall i Aarhus. Billetter kan købes via GAFFA Live.

ANNONCE