Nyhed

Shotgun Revolution laver videodagbog til GAFFA TV

Se første afsnit fra gruppens turné rundt i landet på GAFFA TV

Den københavnske rock-kvintet Shotgun Revolution har netop taget hul på en omfattende Danmarksturné, der løber i marts, april og maj.

Shotgun Revolution laver undervejs på deres turné en videodagbog eksklusivt for GAFFA TV – med masser af sex, drugs and rock'n'roll. Det første indslag fortæller om tourens første koncert i Randers i fredags, og du kan se det på GAFFA TV netop nu og nedenfor.

Videodagbogen opdateres med et nyt kapitel hver mandag.

Da Shotgun Revolution udgav deres debutalbum "Join The Revolution" i august 2010 kvitterede GAFFAs anmelder Keld Rud med 4 stjerner og skrev følgende:

"Sangene på Join The Revolution er forsynet med et arsenal af hooklines, og der skal ikke mange gennemlytninger til, før de begynder at hjemsøge en på alle mulige tider af døgnet. Mine favoritter er Bleeding, lighterballaden Hopefully og den bagkloge The Big Mistake. Shotgun Revolution kommer ikke til at vinde priser for at revolutionere rockmusikken. Til gengæld er deres udgave underholdende, uprætentiøs og vanedannende. De leverer den med al den indlevelse og energi, man kunne ønske sig, og mon ikke Shotgun Revolution vil være ren napalm på de danske spillesteder?"

Om Shotgun Revolution kan leve op til disse ord vil der rig mulighed for at vurdere, når bandet som nævnt indtager en lang række danske spillesteder i løbet af foråret. Tour-kalenderen er som følger:

17. marts, Hard Rock Cafe, København

25. marts, VoxHall, Århus

26. marts, Vershuset, Næstved

01. april, Paletten, Viborg

02. april, Rockstjernen, Herning

08. april, Harders, Svendborg

09. april, Fabrikken, Skibby

14. april, Sønderborghus, Sønderborg

15. april, Ungdommens Hus, Fredericia

16. april, Stenbohus, Ribe

30. april, Toldkammeret, Helsingør

05. maj, Pavillionen, Grenå

06. maj, Slots Bio, Hillerød

12. maj, Skråen, Aalborg

14. maj, Fraude MC-træf, Odense

20. maj, Amager Bio, København

De fleste billetter kan købes via GAFFA Live.

ANNONCE