Nyhed

Taragana Pyjarama udgiver debut-ep

Elektromusikeren Nick Kold Eriksen, tidligere kendt som Eim Ick, er på vej med sit første udspil under sit nye alias

Den 21-årige danske elektronikamusiker og -producer Nick Kold Eriksen har tidligere skabt musik under aliaset Eim Ick og har under dette navn blandt andet optrådt på Spot Festival 2010. Han har nu skiftet alias til Taragana Pyjarama, og under det navn er han nu på vej med sin selvbetitlede debut-ep, som udkommer på vinyl 28. marts og digitalt 11. april.

Ep'en udkommer på det franske selskab Fool House (Delorean med flere) og har allerede fået omtale hos markante internationale medier som Pitchfork og xlr8r, der begge også har lagt et Taragana Pyjarama-nummer til download. Nemlig det drømmende og stemningsfulde house-nummer "Ocean", som du kan downloade her.

Ep'en indeholder tre originalnumre og to remixes af henholdsvis den chilenske technokunstner Ricardo Tobar og Brooklyn-duoen Teengirl Fantasy.

Taragana Pyjarama følger udgivelsen op med et release-party på Dunkel på Vester Voldgade i København fredag den 8. april klokken 23. Her er der også et dj-sæt ved spanske John Talabot og et livesæt fra førnævnte Ricardo Tobar. Læs mere om denne begivenhed på Facebook.

Tracklisten til ep'en er som følger:

1. Sundanese Blonde
2. Girls
3. Ocean
4. Girls (Ricardo Tobar Remix)
5. Ocean (Teengirl Fantasy Remix)

Læs og hør mere på Fool Houses hjemmeside

ANNONCE