Nyhed

Wrong Side Of Vegas udgiver debutalbum og holder releasefester

Efter opvarmningsjobs for blandt andet Skambankt er Wrong Side Of Vegas klar med deres debutalbum, som bliver fejret med hele tre releasefester

"WSOV" er titlen på debutpladen fra Wrong Side Of Vegas, der er på gaden i næste måned, og som smagsprøve til albumdebuten udgiver bandet førstesinglen "Love or Die" på mandag den 28. marts med tilhørende video. Alle udgivelserne fejres med ikke mindre end tre releasefester - én i Århus, én i København og én i Odense. 

Bandet har de seneste år, spillet deres rock'n'roll et hav af steder blandt andet som opvarmningsnavn for Baby Woodrose, The Blue Van og norske Skambankt, og de fire bandmedlemmer fra Odense har tidligere udgivet den gratis download-ep "The Mothmaking Sessions", som er blevet downloadet over 1000 gange. Nu er Wrong Side Of Vegas endelig klar med deres første fuldlængdealbum, som udkommer fra deres eget pladeselskab, Jet Black Records, der er distribueret af VME. 

Albummet, der indeholder numre som "Born Rebels", "Love Kills" og "Time and Time Alone", bliver i bandets egen pressemeddelelse beskrevet således:


"Lyden er ærkeamerikansk og sangene hårrejsende effektfulde. Midt i infernoet af huggende guitarer og distorted vokal fuld af nerve er der også blevet plads til pusterum, herunder den smukke ballade "Hands in the Fire" og den western-klingende "Blood Red Hand"".

Wrong Side Of Vegas holder releasefester den 15. april på Headquarters i Århus, den 22. april på Drone i København og den 23. april på Kansas City i hjembyen Odense. 

Desuden kan du opleve bandet live til følgende koncerter:


Den 1. april - Tante Olga, Randers   

Den . 23. april - Stereo Studio, Odense   

Den 30. april - Studenterhuset, København - køb billetter via GAFFA Live.


Den 6. maj - Gimle, Roskilde 

Den 27. maj - Stereo Studio, Esbjerg 27. maj   

Den 27. maj - Torvegade 11, Esbjerg   


"WSOV" udkommer den 18. april, og man kan downloade "Love or Die" via iTunes, TDC Play, Spotify eller Wimp fra på mandag den 28. marts. 

ANNONCE