Nyhed

Dirty Old Town udgiver EP

Tidligere Wrong Side Of Vegas forsanger Morten Christensen udgiver i dag solo-EP under navnet Dirty Old Town

Mindre end et år efter at rock'n'roll-bandet Wrong Side Of Vegas er gået hver til sit, står den tidligere forsanger Morten Christensen klar med sit soloprojekt. Under navnet Dirty Old Town udgiver han i dag ep'en "The Road".

Som ep'ens titel indikerer har hr. Christensen ladet sig inspirere af Beat-generationens helgen Jack Kerouac og hans bibel "On The Road". Temaet er den romantiske rastløse rejse, hvor rejsen er målet i sig selv. Morten Christensen har i sin sangskrivning ladet sig inspirere af Kerouacs rastløse sjæl og Bob Dylans frihedshungrende sind.

Sangene handler om død, begær, kærlighed og bærer en tungsindet rastløshed og søgen efter mening. Lyden beskriver han selv som den tørstige sjæls ørkenvandring efter åbenbaringen og den næste whiskybar. I et psykedelisk hvirvlende og på én gang tungt/døsigt og ekspressivt/energisk musikalsk univers river Christensen lytteren med på en rejse ned af de amerikanske landeveje.


Med en fortid i et band, som har spillet over 100 koncerter, kender Morten Christensen til livet på landevejene. Med et højt fokus på at spille live, har Dirty Old Town, allerede inden ep'en er kommet ud, spillet en række jobs og har flere på bedding. Dirty Old Town er i øvrigt lige blevet signet på det tyske bookingbureau Magnificant Music.

Med sig live har Christensen sin kompagnon Torben Guldager fra Wrong Side of Vegas samt Paw Eriksen, Christian Norup og Andreas Henriksen fra det hedengangne band Highway Child. Samme setup har været med på indspilningerne til "The Road". 

Dirty Old Towns EP "The Road" er tilgængelig som fri download her.


Kommende koncerter:

18/5 – Momentum, Odense (releasefest)

26/5 – Odense Havnekulturfestival


09/6 – Huset i Magstræde, København

16/6 – Kansas City, Odense

23/6 – Studenterhuset, København


 

 

ANNONCE