Nyhed

Wyclef Jean overlever attentat

Wyclef Jean blev skudt i hånden, da rapperens bil kom under beskydning i Haiti

Fugees-stjernen Wyclef Jean var lørdag i Haiti for at støtte kollegaen Michel "Sweet Micky" Martelly, der stillede op til landets præsidentvalg, og mens han kørte gennem hovedstaden Port-au-Prince kom hans bil under beskydning. Rapperen blev ramt i hånden, mens de øvrige passagerer, der inkluderede rapperen Busta Rhymes, ikke blev ramt.

Valget i Haiti blev afviklet søndag 20. marts, og resultatet afsløres 31. marts. Jean var ikke selv opstillet, da hans kandidatur var blevet afvist, men han fortsatte efterfølgende med at støtte Martelly, der har udgivet plader siden slutningen af 80erne og som også medvirker på albummet "Wyclef Jean Presents The Carnival Featuring Rhe Refugee Allstars".

Ifølge flere internationale medier blev Jeans bil gennemhullet, men ud over ham blev ingen i bilen ramt. Han måtte dog en tur på hospitalet, men efterfølgende skrev hans manager på Jeans twitter-konto, at rapperen havde det fint.

Busta Rhymes var med i bilen, fordi han tidligere på ugen havde optrådt sammen med et gendannet Fugees til en koncert, der opfordrede folk til at deltage i et fredeligt valg.

ANNONCE