Nyhed

10 tips til en julefri musikweekend

Det er fredag og GAFFA har lavet en guide til 10 gode musikalske indslag i weekenden

Weekenden står for døren, og det betyder masser af musikalske arrangementer. Julen nærmer sig samtidig med hastige skridt ikke mindst i musiksammenhæng, hvor juleudgivelserne og julekoncerterne trænger sig på.

GAFFA anbefaler som modstykke til dette 10 koncerter, der ikke har noget som helst med jul at gøre til dig, der er medlem af Nissernes Befrielsesfront, mener at nisser er dæmoner eller bare gerne vil høre noget god musik, uden at det nødvendigvis skal have noget med jul at gøre.

I skrivende stund er der billetter tilbage til alle 10 koncerter, som du nemt kan finde via linket.

Fredag

120 Days giver koncert fredag aften på Loppen i København kl. 21:00. Den norske elektroniske kvartet gæstede onsdag VoxHall i Aarhus, og nu er turen altså kommet til København. 

Nik & Jay (billedet) giver en stort opsat koncert i Koncerthuset i DR Byen fredag (kl. 21), lørdag (kl. 21) og søndag (kl. 19). Der er i skrivende stund få billetter tilbage til alle tre koncerter. Koncerterne er bygget op som en tretrinsraket, hvor første sæt primært består af numre, der bliver musikalsk understøttet af strygere. Efter pausen starter man i et lidt højere tempo, og her plukkes der fra hit-kataloget. Det bliver et sæt, der sætter prikken over i'et og lukker denne koncerts første etape i selve koncertsalen. Efter koncerten er der After Party i Studie 1, hvor Nik & Jay vil sætte omdrejningerne op på en mindre klubscene. 

Malk De Koijn giver ekstra koncert på Tap 1 fredag aften kl. 21, hvor der i skrivende stund stadigvæk er få billetter tilbage. Ektrakoncerten er lagt ind før lørdagens først planlagte koncert, der er udsolgt.

Trentemøller spiller i aften kl. 21:00 i Den Grå Hal i København. Trentemøller giver også koncert i Den Grå Hal lørdag, hvor der imidlertid er udsolgt. Ved koncerterne får Trentemøller selskab af såkaldte special guests og dj's.

Freja Loeb giver koncert på Lille Vega i aften kl. 21.00.

Lørdag

Night Music Gallery er navnet på et tilbagevendende halvårligt arrangement på Statens Museum for Kunst, denne gang også med værker skabt af musikere, der har ladet sig inspirere af kunstværker på museet. Livemusikken bliver leveret af I Got You On Tape, Ivory & Gold, Stoffer og Maskinen og Giana Factory. Arrangementet starter kl. 19:00. Stella Polaris Soundsystem står for at kæde aftenen sammen.

The Antlers giver lørdag og søndag koncert på henholdsvis VoxHall i Aarhus og Lille Vega i København. Mens søndagens koncert på Vega er udsolgt, er der stadigvæk billetter tilbage til den hypede amerikanske indie-gruppes koncert på VoxHall.

Nik & Jay spiller kl. 21:00 i Koncerthuset i DR Byen.

The Olympics giver koncert i Sønderborghus i Sønderborg lørdag kl. 21:00.

Søndag

Nik & Jay spiller kl. 19:00 i Koncerthuset i DR Byen.

Teitur giver solokoncert i Rytmisk Sal i Musikhuset Aarhus på søndag 20:00.

Skal du til nogle af de nævnte koncerter, eller har du en anden koncert, du kan anbefale, så smid en kommentar nedenfor.

God weekend!

ANNONCE