Nyhed

120 Days gæster Danmark denne uge

I kølvandet på udgivelsen af albummet "120 Days II" lægger de norske electro-rockere i denne uge vejen forbi Aarhus og København

120 Days giver henholdsvis onsdag og fredag i denne uge, altså 23. og 25. november, koncert på Musikcaféen i Aarhus og Loppen i København.

Den norske band, der består af Jonas Dahl, Arne Kvalvik, Kjetil Ovesen og Ådne Meisfjord har netop udgivet deres andet album "120 Days II", der ligesom debuten fra 2007 bærer de karakteristiske 120 streger på coveret.

"120 Days II", der udkom den 14. november i Danmark, fik tre stjerner af GAFFAs danske anmelder Erik Barkman, mens GAFFAs norske anmelder Thomas Karlsen var mere begejstret og gav albummet fem stjerner.


Barkman skrev blandt andet:

"Bevares, 120 Days II er et professionelt stykke arbejde. Men ikke mere end det var forventet af bandet, der tog den norske anmelderstand med storm tilbage i 2006 og siden har taget sig alverdens tid til at forløse debutens potentiale. Lidt af en skuffelse."

Mens Karlsen konkluderede:


"(...) alt sammen like sømløst (og skamløst) sydd sammen som sist. Likevel: det vil nødvendigvis være live «II» virkelig kommer til sin rett. Hvordan det kommer til å fortone seg tør en jo knapt å begynne å tenke på. Litt som et epilepsianfall i en tørketrommel?"

Find billetter til 120 Days på Musikcaféen onsdag aften via Musikcaféens hjemmeside.

Find billetter til 120 Days på Loppen fredag aften via Loppens hjemmeside.


Se videoen til første-singlen "Osaka" fra det nye album:

ANNONCE