Nyhed

Boho Dancer varmer op for Sort Sol

Når Sort Sol i november tager på deres indtil videre sidste danmarksturné, spiller det københavnske band Boho Dancer support

Når Sort Sol drager på deres indtil videre sidste danmarksturné i november, tager de københavnske Boho Dancer med sig som support.

Trioen Boho Dancer har haft et begivenshedrigt 2011. Bandet vandt årets udgave af talentkonkurrencen KarriereKanon og gæstede blandt andet NorthSide Festival, Spot Festival, Danmarks Smukkeste Festival og Plænen i Tivoli. P6 Beat har i efteråret flittigt spillet deres single "Me & Your God", og i starten af 2012 udgiver bandet deres første album. Boho Dancers folk-rock lyd med Ida Wenøes vokal i centrum skaber, trods den sparsomme besætning, et melankolsk, skiftevis sart og kraftfuldt univers.

GAFFAs anmelder Siri Holm tildelte i august Boho Dancer fem stjerner for deres koncert på Huset i Magstræde og skrev blandt andet:

"Allerede første minut inde i koncerten stoppede jeg med at trække vejret og slog øreflipperne ud. Det første nummer lagde roligt ud med guitarspil og en smuk og afbalanceret vokal, som langsomt blev bakket op af kor fra de to makkere samt bas og trommer. I løbet af sættet var der god variation med udskiftning af instrumenter, hvor blandt andet ukulele, violinbue på bas, rasle som højre trommestik og tamburin blev udskiftet og omrokeret flittigt."

Besøg Boho Dancers hjemmeside og lyt til musikken på bohodancer.com eller følg bandet på facebook.com/bohodancer.

Sort Sols turné bringer dem til følgende byer – bemærk, at koncerten i Frederiksværk er blevet tilføjet for nylig, og at der ikke er opvarmning i København:

November:
04. Køge, Tapperiet
10. Odense, Posten
12. København, Koncerthuset (to gange, klokken 21 og 23.45 - ingen opvarmning hverken klokken 21 eller 23.45)
17. Aarhus, Train
18. Esbjerg, Tobakken
19. Herning, Fermaten
24. Rødovre, Viften
25. Vejle, Vejle Musikteater
26. Grenaa, Pavillonen

December:
01. Frederiksværk, Gjethuset

Forsalg til koncerterne er i gang via GAFFA Live og spillestedernes hjemmesider.

ANNONCE