Nyhed

Retssag mod Bieber trukket tilbage

Da Justin Bieber har indvilliget i at tage en faderskabstest, dropper kvinden, der hævder, at Bieber er far til hendes barn, nu sagen mod "Baby"-sangeren

Den 20-årige Mariah Yeater hævdede for nylig, at hun havde født den 17-årige Justin Bieber en søn, noget som kom bag på verdens største teenage-idol, der benægtede, at kende noget somhelst til hverken kvinden og barnet.

Ifølge Mariah Yeater havde Bieber gjort hende gravid ved en episode, der fandt sted efter en koncert den 25. oktober 2010 i Staples Center i Los Angeles. Her havde Yeater ifølge eget udsagn stået forrest og var blevet spurgt af sikkerhedsvagterne, om hun ville om backstage. Der opstod med det samme sød musik mellem hende og Bieber, og de to endte på et badeværelse, hvor Bieber trodsede Mariah Yeaters ønske om at bruge kondom og dermed endte med at gøre sin fan gravid på et minut, lyder Mariah Yeaters forklaring.

Da Bieber nægtede faderskabet, lagde Mariah Yeater sag an mod teenagestjernen for at få ham til at indrømme, at han er faren til hendes barn. Bieber har imidlertid indvilliget i at tage en faderskabstest, og Mariah Yeater og hendes advokater har derfor trukket sagen tilbage.

Selvom der ikke bliver noget af retssagen, forsikrer Mariah Yeaters advokat Jeffrey Leving ifølge The Guardian, at sagen vil blive afsluttet uden for retten, fordi det stadig forventes, at Bieber vil tage en DNA-test. 

Hvis Justin Bieber imidlertid skulle vise sig ikke at være far, kan han naturligvis kun være interesseret i, at det kommer frem i lyset. Derfor har "Baby"-sangerens advokater truet med at lægge sag an mod Mariah Yeater, hvis faderskabstesten er negativ.

Hvis Justin Bieber omvendt skulle vise sig at være far til barnet, har Maria Yeater et andet problem, da hun så har været på kant med loven, idet hun i så fald har haft sex med en mindreårig, da aldersgrænsen for den slags sager i Californien er 18 år. 

 

ANNONCE