Nyhed

Rugsted & Kreutzfeldt højeste hitlistenyhed

Duoens første album med nye sange i 27 år går ind som nummer 3, men Rasmus Seebach er urørlig i toppen

Fredag er den dag, hvor de officielle danske hitlister bliver offentliggjort. For fjerde uge i træk ligger Rasmus Seebach og hans andet album "Mer' End Kærlighed" urørlig i toppen af albumhitlisten. Albummet har nu modtaget tredobbelt platin for 60.000 solgte eksemplarer.

Ugens højeste nyhed er Rugsted & Kreutzfeldt, der går ind på plads nummer 3 med albummet "5", deres første med nye sange i hele 27 år. Da Rugsted & Kreutzfeldt sidst var aktuelle med et album med nye sange, lå de sjovt nok og kæmpede med Rasmus Seebachs far Tommy om pladekøbernes gunst. Rugsted & Kreutzfeldt har allerede fået guld for 10.000 solgte eksemplarer (se billedet, hvor guldpladerne overrækkes af Jørn Poulin fra pladeselskabet Grand Danois, med Poulin i midten, Kreutzfeldt tv. og Rugsted th.).

Mellem Seebach og Rugsted & Kreutzfeldt finder vi den storsælgende Agnes Obel, hvis over et år gamle debutalbum "Philharmonics" stadig sælger godt, og de fem Danish Music Awards til hende i begyndelsen af november har næppe gjort skade i den retning. Albummet har nu også modtaget tredobbelt platin for 60.000 eksemplarer, selvom de er blevet langet lidt langsommere over disken end Seebachs.

Masser af nyheder, men ingen re-entries

Næste nyhed finder vi på plads nummer 7 i form af Kashmirs opsamling "Katalogue", der udkom 11.11.11. Herefter er Poul Krebs ny på en 14. plads med "Der Er Noget Ved Alting", Peter A.G. debuterer som nummer 17 med "Det Scene Show – Live", soundtracket til "Twilight Saga – Breaking Dawn" er ny på en 31. plads, Pink Floyd går ind som nummer 36 med opsamlingen "A Foot In The Door", og endelig er Mac Miller ny som nummer 40 med "Blue Slide Park".

Albumhitlisten er i denne uge uden re-entries.

Track-hitlisten toppes i denne uge igen af Aura og hendes "Geronimo", og den har søreme også sneget sig op på førstepladsen af streaminghitlisten og dermed skubbet Rasmus Seebach og hans "I Mine Øjne" ned efter adskillige uger på førstepladsen.

Se alle de officielle danske hitlister her.

ANNONCE