Nyhed

Se mere CODY på GAFFA TV

Se de sidste to Copenhagen Sessions med CODY på GAFFA TV, hvor gruppen blandt andet varmer op med en gang bordtennis og giver en forsmag på det kommende album

Som lovet bringer GAFFA TV nu de to resterende Copenhagen Sessions med CODY, hvor flere af medlemmerne varmer op til nummeret "Under The Pillow" med en gang bordtennis.

Geografisk set er vi jævnfør navnet og som nævnt tidligere et sted i København. Denne gang befinder vi os nærmere bestemt i en forladt industribygning i området ved det gamle Carlsbergbryggeri.

I den anden af disse Copenhagen Sessions har CODY bevæget sig en etage op, hvor flere af CODYs medlemmer som sagt varmer op med en gang bordtennis, inden Kasper Kaae og co. sætter sig ned og spiller nummeret "Under My Pillow" fra gruppens seneste udgivelse "Under The Pillow, Under The Elms", der kun er udgivet i Danmark. Se "Under The Pillow" her:

I tredje og sidste livesession med CODY spiller de det helt nye nummer "Close The Door", som en forsmag på CODY's næste album, som lige nu er i støbeskeen. Se "Close The Door" her:

ANNONCE