Nyhed

The Olympics til Vega

Karrierekanon-vinderne fra 2009 udfolder sig på det københavnske spillested til december

De vandt Karrierekanon-konkurrencen i 2009, og udsendte i april debutalbummet "Mother". Siden har bandet turneret en del, og idet turen lakker mod enden, giver gruppen deres næstsidste koncert i denne omgang på Enghavevej den 1. december.

Debutalbummet fik fem af ses mulige stjerner i Soundvenue, mens GAFFAs Christian Erin-Madsen nøjedes med fire, idet han gav gruppen følgende pæne ord og råd med på vejen:

"(...)et flot album, hvor det er svært ikke at nyde detaljer, som de brudte flader imellem A- og B-stykke og andenstemmen på den flotte Right Behaviour – eller bare nummeret Bollywood i sig selv. De lader aldrig for alvor den frie skaberkraft få lov at løbe uden om de skabelon-kontrollerede sangopbygninger, og netop det kan eventuelt være et råd til fremtidig inspiration og nye afkroge, der ikke nødvendigvis er skåret til radioen".


Overbevisende liveband

Og også live kan bandet angiveligt noget. Deres optræden på sidste års Spot Festival udløste således ligeledes fire stjerner og karakteristikken "gedigen popmusik med omkvæd, der var til at synge med på".

Med sig til Vega har The Olympics iøvrigt Ronni Vindahl (Boom Clap Bachelors, m.fl.), som er aktuel med en soloplade, der udkommer på mandag den. 21.11. På skiven medvirker Jenny Wilson på et enkelt nummer, og hun vil også dukke op på Vesterbro denne aften.


ANNONCE