Nyhed

Anmelderne jorder Britney i Herning

Mellem en og tre stjerner bliver det til for koncerten i Jyske Bank Boxen i aftes

I aftes gæstede Britney Spears Jyske Bank Boxen i Herning, og her dagen derpå er anmelderne ikke imponerede. Mellem en og tre stjerner bliver det til fra de danske medier.

Hvis vi begynder fra bunden, så uddeler Jeppe Krogsgaard Christensen fra Berlingske én stjerne og skriver, at det måske slet ikke ville have gjort nogen forskel, om Britney overhovedet havde været til stede i Herning. Blandt andet skriver han:

"...væk er den lillepigede charme, som kickstartede karrieren, og væk er den sveddryppende seksualitet, som siden var med til at løfte hende højest op på idolhimlen. Tilbage er kun et forsøg på at fake, på at lade som om, der kan mærkes i hver eneste sang og i hver en koreografi."

I BT uddeler Jan Eriksen også en enkelt stjerne og blandt andet følgende ord:

"Når følelsen af fællesskab og den søde fornemmelse af et møde med en legende, er dampet af, er der noget, der ligner en husmor til sin første zumba-time, tilbage."

Synger på sidste vers

Jyllands-Postens Kasper Schütt-Jensen er marginalt mere positiv. Han uddeler to stjerner og konkluderer:

"Publikums lunkne modtagelse var forståelig, for der var ikke meget at juble for i Herning, hvor Britney Spears virkede som om, at hun blot skulle have overstået endnu en koncert på en lang, udmattende succes. Måske er det på tide at indstille karrieren."

Han er på linje med Ekstra Bladets Thomas Treo, der også uddeler to stjerner og i sin konklusion skriver:

"Britneys bizarre blanding af jomfruelig pop og tarvelig porno var en sexbombe uden tænding, og da hun sluttede af med 'Till the World Ends' lød det unægtelig som om, at Britneys popverden synger på sidste vers. Eller snarere mimer."

GAFFAs anmelder Kristian Nygaard giver også to stjerner og skriver:

"Jeg kan ikke blive skuffet over ikke at høre mere sang og opleve mere menneskelighed fra Britney. Dertil er hun for stor en velsmurt popmaskine, der kører derudad som en duracellkanin, og så er det jo ikke nyt. Man ved ligesom, hvad man gik ind til. Men fuck, hvor er man blæst i hovedet bagefter." (Læs hele anmeldelsen)

Politikens Pernille Jensen er den mest positive. Hun giver tre stjerner til Britney og har følgende dom:

"Hun virker ikke som en, der er interesseret i at have nogen reel indflydelse på sin egen karriere, og spørgsmålet er, om ikke tiden er ved at stikke af fra den type popstjerne. Og trods de glimtvis gode takter var mandagens koncert intet stort comeback for Britney."

Heller ikke Britneys fans var udpræget begejstrede for koncerten. I hvert fald ikke Mariah Leitisstein, som har skrevet om sine oplevelser med en VIP-billet inklusive backstageadgang og 30 sekunders møde med Britney til GAFFA. Læs hendes artikel, hvor hun blandt andet sammenligner den ægte Britney med voksfiguren på Madame Tussaud's, i GAFFAs artikelsektion.

 

 

ANNONCE