Nyhed

D-A-D klar med titel og udgivelsesdato

D-A-Ds kommende album har fået titlen "DIC.NII.LAN.DAFT.ERD.ARK" og udkommer den 14. november

Den 14. november udsender det folkekære danske rockband D-A-D sit 11. album, der har fået titlen "DIC.NII.LAN.DAFT.ERD.ARK". Ifølge en pressemeddelelse er bandet nået helt ind til rockens rødder og har derfor uden at tøve valgt at opkalde det nye album efter sig selv – det vil sige det, de hed i de unge år, bare stavet lidt anderledes.

Albummet markerer da også en genforening med produceren Nick Foss, der tidligere har stået bag de markante D-A-D-plader "No Fuel Left For The Pilgrims" og "Everything Glows".

"Nick elsker melodier, og dem har vi mange af denne gang. Og det er fedt, når hans popøre reagerer på vores hårdtslående sange," siger Jesper Binzer om samarbejdet og Laust Sonne tilføjer:

"Rent produktionsmæssigt er den store forskel i forhold til de seneste album, at vi lyder som en rockkvartet. Hverken mere eller mindre. Det er rent, stramt og kontant."

Førstesinglen "I Want What She's Got" er, som GAFFA tidligere har berettet, allerede ude nu, og som de skarpe GAFFA-læsere har bemærket, er der titelmæssigt et sjovt sammenfald med hendengangne EyeQs "Want What She's Got".

Jesper Binzer ransager i forbindelse med den nye udgivelse sig selv og er kommet frem til følgende:

"Hvordan er det med alle de år på bagen og alle de los i røven at stå som en hanelefant i midt-40'erne? Det er halvt en løftet pegefinger og halvt en selvhjælpsbog til at leve moralsk på en umoralsk måde. Det er så navlebeskuende, at det bliver universelt," siger han.

Tracklisten til det kommende album:

 1. I Can't Explain 
 2. I Want What She's Got 
 3. The Last Time In Neverland 
 4. New Age Moving In 
 5. The End 
 6. Wild Things In The Woods 
 7. Breaking Them Heart By Heart 
 8. Fast On Wheels 
 9. My Lips Are Sealed 
 10. The Place Of The Heart 
 11. I Won't Find Out 

Se et klip D-A-Ds kommende musikvideo til førstesinglen "I Want What She's Got"

ANNONCE