Nyhed

De tre bananer tværet ud af Kandis

Johnny Hansen & Co. smider Malk de Koijn ned fra hitlistens førsteplads

Fredag er hitlistedag, og traditionen tro ser GAFFA nærmere på ugens nyheder på albumhitlisten.

I sidste uge gik Malk de Koijn direkte ind på førstepladsen af hitlisten med deres længe ventede tredje album "Toback To The Fromtime", men i denne uge må Langestrands tre bananer, du ikke kan nå, se sig tværet ud af et orkester fra en ganske anden del af musikverdenen. Nemlig Kandis, der går direkte ind på førstepladsen med deres nye album "Kandis 14".

På tredjepladsen finder vi en anden nyhed, nemlig Beth Hart & Joe Bonamassas duoplade "Don't Explain". GAFFA fik for nylig et interview med Beth Hart om projektet, et interview, du kan læse her.

Sidste uges toer, Medina og hendes "For Altid", er i denne uge gået ned på en fjerdeplads.

Ellers nærmest vælter det med nyheder på albumhitlisten, vanen tro her i efteråret, hvor der er mange nye udgivelser på banen. På en sjetteplads er Aqua nye med "Megalomania" – det album har dog kun været ude et par dage, inden hitlisten blev gjort op, måske derfor den i Aqua-sammenhæng lave placering – som nummer 10 går Machine Head ind med "Unto The Locust", og mere metal finder vi på 11. pladsen i form af Mastodon og "The Hunter".

James Morrison er ny på en 17. plads med "The Awakening", Panamah entrerer hitlisten på en 20. plads med deres debutalbum "Ud Af Stilhed", Wilco debuterer på plads nummer 23 med "The Whole Love", det knuselskelige par Troels Trier & Rebecca Brüel er nye på plads nummer 26 med bokssættet "Komplet & Rariteter", og islandske Helgi Jonsson går ind som nummer 28 med den titelmæssigt noget uaktuelle "Big Spring".

J. Cole viser sig på en 33. plads med "Cole World: The Sideline Story", Michael Falch & Boat Man Love er nye på en 34. plads med det digitale livealbum "Fredagsrock 2011", Brødrene Olsen går ind som nummer 36 med "Hits", og endelig går Hatesphere ind som nummer 40 med "The Great Bludgeoning".

I top 40 finder vi også tre re-entries, nemlig to klassikere, Nirvanas 20-års jubilar "Nevermind" på plads nummer 16 og Pink Floyds ligeledes genudgivne "Dark Side Of The Moon" på plads nummer 21. Endelig er Oh Land tilbage på plads nummer 39 med sit andet album, "Oh Land".

Tracklisten toppes i denne uge af snart Danmarksaktuelle Rihanna og hendes nye single "I Found Love", mens streaminghitlisten har Rasmus Seebach og hans "I Mine Øjne" som etter.

Se hele hitlisten her.

 

 

 

ANNONCE