Nyhed

Hunch Bettors på efterskoleturné

Ti koncertjobs venter det unge band, der skal spille i oktober og november på forskellige efterskoler rundt i Danmark

Den 12. oktober tager Hunch Bettors på en længere efterskoleturné arrangeret af ROSA - Dansk Rock Samråd og Aftryk Festivalen.

Sidste år blev Hunch Bettors kåret som vinder af P3 KarriereKanonen, der medførte at nummeret "Nothing But Green Lights" røg i rotation på P3.

Hunch Bettors spillede samme år på Spot Festival som del af KarriereKanonens program. Senest har bandet spillet flere koncerter på landets spillesteder blandt andet som support for Treefight for Sunlight.

Hunch Bettors' musik er halvakustisk folk-rock med en ofte falsetsyngende vokal. Som bandets guitarist Jesper Bagger Hviid udtaler: "Vi troede, vi skulle være et folkband. Det skulle vi ikke. Udgangspunktet ligger måske i folk, men vores musik indeholder elementer fra alle mulige andre genrer."

Første efterskoleturné blev arrangeret af ROSA - Dansk Rock Samråd og Aftryk Festivalen i 2007, og projektet har primært til formål at give de deltagende og ofte unge navne erfaring med at spille live. Desuden skal koncerterne også vække elevernes interesse for ny dansk musik.

Turnédatoer:

12. oktober - Nørre-Nissum Efterskole
24. oktober - Østhimmerlands Ungdomsskole
25. oktober - Galtrup Musik- og Idrætsefterskole
26. oktober - Faaborgegnens Efterskole
27. oktober - Hald Ege Efterskole
28. oktober - Hestlund Efterskole
31. oktober - Ranum Efterskole
1. november - Viby Efterskole
2. november - Efterskole Flyvesandet
3. november - Efterskolen ved Nyborg

ANNONCE