Nyhed

Katy B optræder i Pumpehuset

Den populære pop-dubstep-sangerinde spiller koncert i København i november

Den engelske sangerinde Kathleen Brien, bedre kendt som Katy B, har for tiden stor succes ikke mindst i hjemlandet med sit debutalbum, "Katy On A Mission" fra i år. Samtidig har hun gjort sig solidt bemærket som gæstevokalist hos dubstep-trioen Magnetic Man, der optrådte til dette års Roskilde Festival. Nu gæster hun med sit solomateriale i Pumpehuset den 16. november.

Katy B formår at blande popmelodier og fængende refræner med bastung klubmusik fra Londons undergrundsscene. Hun brød igennem med "Katy On A Mission" og efterfølgende fulgte "Perfect Stanger", "Lights On", "Broken Record" og senest "Easy Please Me".

På en alder af kun 22 år har den unge sangerinde opnået stor succes på relativt kort tid. GAFFA interviewede Katy B i forbindelse med hendes optræden til Roskilde Festival i år, hvor hun blandt andet fortalte om, hvordan det hele startede:

"I BRIT Schools studier lavede jeg en garage- og house-orienteret demo, og ham, der producerede den, var dj på radiostationen Rinse FM (tidligere pirat-radiostation, der særligt spiller grime, dubstep og drum and bass, red.). Han spillede nummeret for DJ Zinc, som kontaktede mig på MySpace og bad mig levere noget vokal til et nummer, han og Geeneus arbejdede på. Det var vildt!"

Koncerten med Katy B den 16. november i Pumpehuset er arrangeret af Live Nation, T'URBAN & Wobble Trouble.

Billetsalget er startet og kan købes gennem BILLETnet.dk, på telefon 70 15 65 65 samt på posthuse.

Se også Katy B på Roskilde på GAFFA TV nedenfor.

ANNONCE