Nyhed

Livenavne klar til GAFFA Prisen 2011

GAFFA kan nu offentliggøre de første livenavne, der spiller til GAFFA Prisen 2011 i Bremen Teatret den 8. december

Torsdag den 8. december kl. 18.30 afholdes GAFFA Prisen 2011 i Bremen Teatret i København, hvor GAFFA, ud fra læsernes brugerafstemning, uddeler i alt 20 priser til de bedste præstationer fordelt på 13 danske og 7 udenlandske musikkategorier. 

Til det store gallashow vil nogle af de mest toneangivende albumdebuterende navne i 2011 optræde live, og GAFFA kan nu med stolthed præsentere de første navne:

  • Ed Sheeran (UK)
    Sheeran startede med at skrive akustiske kærlighedssange, inden han som 16-årig flyttede til London for at spille live på storbyens pubber. Sheeran har i løbet af de sidste par år samarbejdet med navne som Wiley, Wretch 32, Example og Devlin.
  • Xander feat. Kesi (DK)
    Xander debuterede i år med "Over Skyer Under Vand", hvorfra singlen "Os To Og Mine Lagner" blev P3's Uundgåelige og har toppet alle hitlister. Xander vil få følgeskab af hiphopperen Kesi til aftenens koncert i Bremen Teatret.
  • UFO (DK)
    Kendt fra rapduoen UFO Yepha og MC's Fight Night har UFO i denne måned udgivet debutpladen "Humaidan". Med det borgerlige navn Kristrian Humaidan – deraf albumtitlen – markerer UFO sig som moden singer-songwriter.

Ligesom sidste år vil Anders Breinholt være konferencier for gallashowet, hvor han skal styre overrækkelsen af GAFFA-statuetterne til aftenens vindere. Flere livenavne vil blive offentliggjort i november.

Juryer, kategorier, nominerede og vindere

GAFFAs redaktion indstiller på baggrund af kunstnernes præstationer i perioden 1. januar 2011 til 1. november 2011 en liste, som vil blive offentliggjort den 2. november. Læserne stemmer herefter deres favoritter, som finder sted på GAFFA.dk og er åben i perioden fra 4. november til 27. november.

Billetsalg og afterparty

Der er sat et begrænset antal billetter til salg, og i billettens pris får man, foruden selve gallashowet, også adgang til et stort afterparty, der både inkluderer fri øl sponsoreret af Royal og muligheden for at feste sammen med prisvinderne. Billetsalget er startet på Billetlugen.dk.

For yderligere info – GAFFA.dk/prisen

ANNONCE