Nyhed

M83 gæster Danmark

Franske M83, der netop har udsendt dobbeltalbummet "Hurry Up We're Dreaming!" og udsendt en ny musikvideo, gæster til februar Vega i København

Den 23. februar lægger franske M83 vejen forbi Vega i København i forbindelse med sin verdensturné i kølvandet på nye dobbeltalbum "Hurry Up We're Dreaming!"

M83 er består af Anthony Gonzalez, der har kørt gruppen som et soloprojekt, efter Nicolas Fromageau stoppede i 2005 efter udgivelsen af det tredje album "Before The Dawn Heals Us".

Foruden nyheden om koncerten i Danmark har M83 for nylig udsendt en musikvideo til singlen "Midnight City", der allerede har været Ugens Uundgåelige på P3. Se den nedenfor.

GAFFAs anmelder Ras Bolding gav "Hurry Up We're Dreaming!" fire stjerner og følgende ord med på vejen:

"Men hvor de fleste andre nutidige kunstnere med firser-referencer sværger til stilskabende navne som Depeche Mode, New Order, Nick Cave eller Einstürzende Neubauten, så er M83 på dette album snarere dykket ned i den helt store tønde med firserpop, fra det man må kalde for vægtige inspirationskilder som Kate Bush og så til det, der velsagtens af "rigtige" rockkritikere betegnes som noget nær underlødigt – i hvert fald tror jeg ikke jeg har set andre nutidige kunstnere åbenlyst indrømme en Toto-fascination. Og selvom mine smagsløg nok egentlig er glad for dét, så må jeg samtidig erkende, at jeg respekterer ærligheden bag udsagnet."

M83 spiller også på Kulturbolaget i Malmø den 29. februar.

Billetter til koncerten på Vega kan erhverves via Billetlugen.

M83's nye musikvideo til singlen "Midnight City":

ANNONCE