Nyhed

Machine udgiver debutalbum

Det danske rockband udgiver ”Behind The Trees” den 24. oktober

I løbet af 2011 har københavnske Machine fået en finaleplads i Karrierekanonen, en pladekontrakt med Warner Music Denmark og deres første single "From My Mouth" har været på daglig rotation hele sommeren, og nu udgives debutalbummet "Behind The Trees".

Machines fire medlemmer, Kristoffer Buch (vokal, guitar), Jonas Petersen (bas), Peter Hove (guitar, vokal) og Ulf Hove (trommer), har spillet sammen siden deres tid i folkeskolen i Maribo, og to af dem er brødre.

Tema


Albummet er efter sigende bygget op omkring kollektiv bevidsthed og gruppedynamikker. Forsanger Kristoffer Buch fortæller om den kommende plade, der især berører temaet magtesløshed:

"Det er et tema for hele pladen faktisk... At alting er så trygt og rart når man står udenfor og kigger ind, men når man kommer indenfor er det faktisk bare klaustrofobisk og begrænsende. Vi er alle helt enormt forblændet over udtryk og stil, og det kommer meget ofte til at gå hårdt ud over den egentlige mission. Pludselig gør man det, man gør og mener det, man mener - fordi det er det, alle andre også gør og mener."

Release


Albummets coverart er lavet af den københavnske kunstner John Kenn sammen med Tobias Munk Åkesson, og hele albummet udkommer den 24. oktober.

Der holdes pre-releasefester den 20. oktober på Stengade i København med gratis entré, og den 21. oktober på Musikcaféen i Aarhus med entrépris på 40 kr., sammen med det lokale band Unison Bend.

ANNONCE