Nyhed

Musikere hylder Steve Jobs på Twitter

Det er svært at sige, i hvor stort omfang Steve Jobs ændrede musikindustrien, men en måde at måle det på er at se på de mange følelsesbetonede tweets på Twitter

Medstifter, tidligere topchef og manden bag iTunes Steve Jobs døde i nat efter en længere kamp mod kræften. Med iTunes satte Jobs en helt ny standard for, hvordan forbrugere henter musik via nettet.

Twitter bugner pt. med afskedsbeskeder fra kendte musikere, der hylder den nu afdøde Steve Jobs.

"Hvil i fred, Steve Jobs" (Mick Jagger).

"Hvil i fred, Steve Jobs. Hvil i fred, homie" (Snoop Dogg).

"Tak for værktøjerne, inspirationen, mulighederne… Savner dig allerede, Steve" (Trent Reznor).

"En innovatør. Bidrog så meget til denne generation og videre hen. Hvil i fred, Steve Jobs" (Nicki Minai).

"Vi er så kede af at høre om Steve Jobs' død. Han var sådan en sød mand og altid ydmyg… om sit utrolige talent. Ligesom alle de mennesker han kendte, og de millioner han ikke kendte, vi vil alle savne ham" (Coldplay).

"Du ændrede verden. Vi har mistet en stor innovatør. Steve Jobs designede en ny verden. Han vil blive savnet" (Will.i.am).

"Her man kan tale om en, der satte sit aftryk på denne jord. Steve Jobs. Sikke en evig inspiration. En gigant for min virksomhed Wondaland" (JanelleMonae).

"Hvil i fred, min helt Steve Jobs! Du er for fed! 4real! Du ændrede spillet. Tak fordi du drømte så stort! Hvil i fred, Steve Jobs" (P. Diddy)

"Når folk taler om, at det ikke handler om materielle ting, men hvordan man bliver husket, så mener man mennesker som Steve Jobs. Hvil i fred" (Guns N' Roses)

"Fra min Mac til alle elskere… Hvil i fred, Steve Jobs" (Kylie Minogue)

"iSad" (Neil Diamond)

ANNONCE