Nyhed

Naja Rosa udgiver toer til februar

Naja Rosa er igen hjemme fra USA med album nummer to, som kommer til februar

Sangerinden og sangskriveren Naja Rosa udgiver 6. februar 2012 sit andet album, der får titlen "The Place I Call Home".

Efter at have været bosiddende i USA i mange år vendte Naja Rosa sidste år hjem til Danmark for en kort stund for at udgive sit selvbetitlede debutalbum.
Pladen blev modtaget meget pænt og har foreløbig nået et pænt salg på snart 10.000 eksemplarer i Danmark. GAFFAs Ole Rosenstand Svidt anmeldte pladen til fem stjerner og skrev blandt andet: "På sit selvbetitlede debutalbum etablerer hun sig som en fremragende sangerinde og sangskriver med en stærk, personlig stemme og 10 tidløse sange, der pendulerer mellem soul, gospel, blues, jazz, pop og rock i et håndspillet, organisk og brandvarmt univers"

Igen rykkede den musikalske længsel i den unge Koppel, og hun drog igen i foråret til USA. Her omdannede hun et mobile home til et omrejsende studie, hvor hun kørte rundt i amerikanske sydstater for efter eget udsagn at finde den ægte og autentiske blues. På denne rejse mødte Naja Rosa mange af de lokale musikere i byerne Memphis, Atlanta og New Orleans , som var så begejstrede for idéen om et road-album, at de åbnede deres døre for den danske sangerinde, og endte med at være med på flere af numrene på det kommende album.

Første single fra det nye album, "Take You There", kan høres fra i dag på Soundcloud, og videoen kan ses på YouTube. Sangen blev til på en støvet landevej ved Mississippi-floden i USA's sydstater og er senere blevet mixet i New York af Bryce Goggin, der også har arbejdet sammen med Joan As Police Woman, Anthony & The Johnsons med flere.

Se videoen til "Take You There":


 


ANNONCE