Nyhed

Oh No Ono-studie raseret efter indbrud

Moono-studiet ejet af pladeselskabet Tambourhinoceros har fået stjålet udstyr for en halv million

Moono-studiet, der er ejet af pladeselskabet Tambourhinoceros, som blev startet af de to Oh No Ono-medlemmer Aske Zidore (billedet) og Kristoffer Rom i 2010, er for nyligt blevet udsat for indbrud, hvor der er blevet stjålet for cirka 500.000 kroners udstyr.

På Moono-studiets hjemmeside står der:

"Kære Du

Vi har haft indbrud i vores Moono Studie!!

Der er stjålet og ødelagt udstyr og instrumenter for ca. 500.000 kr. Bl.a. alle vores guitarer og mikrofoner som vi har samlet igennem årene, mixer, computer fyldt med musik, højtalere, forstærkere, alle kabler (!?), effektmaskiner, synths, etc... er væk!!

Vi er meget taknemmelige for alle de forstående ord, vi har fået fra jer alle. De varmer meget lige nu. Hvis du har lyst, kan du bidrage til opbygningen af et nyt studie her.

Der er mange, der har spurgt om en liste over udstyr, så de kan hjælpe med at holde øje. Vi vil også gøre det så svært for tyvene at få succes med at sælge vores udstyr videre. Vi arbejder på at lave en liste, som vi senere vil uploade her. Al hjælp tager vi imod med kyshånd.

Tak!"

Pladeselskabet Tambourhinoceros med Moono-studiet har siden sin begyndelse i starten af 2010 foruden Oh No Ono selv blandt andre huset navne som Treefight For Sunlight, The Rumour Said Fire og Kirsten & Marie og senest stået bag produktionen af børne-lydbogen "Grønflammeskoven".

Se en liste over det udstyr, der indtil for nyligt fandtes i studiet her, hvor der også findes en email, man kan henvende sig til, hvis man ser noget af det forsvundne udstyr dukke op et sted.

Med lidt mindre bogstaver skriver Moono i øvrigt, at en del af udstyret ikke kan blive erstattet grundet forsikringsmæssige uoverensstemmelser, men at man ikke har lyst til at pege fingre ad nogen i denne sag – ud over tyvene.

 

ANNONCE