Nyhed

Plaid aflyser aftenens koncert

Elektroduoens fly fra Moskva er blevet aflyst, og dermed kan gruppen ikke nå frem til København

I aften skulle den engelske elektroduo Andy Turner og Ed Handley, kendt som Plaid, have givet koncert i Pumpehuset i København. Desværre bliver koncerten ikke til noget.

Gruppen har netop givet koncert i Moskva og skulle flyve videre til København, men deres fly er blevet aflyst, og gruppen har ikke kunnet finde et andet fly, der kan bringe dem til København i aften. De har derfor ikke andre muligheder end at aflyse koncerten.

Billetter refunderes, hvor de er købt.

Plaid har eksisteret siden 1991, udgivet ni album og har blandt andet arbejdet sammen med Björk. Deres seneste album er september måneds "Scintilli", som man jo passede kan lytte til i mangel af en livekoncert. Albummet fik fire stjerner af GAFFAs anmelder Ras Bolding, der blandt andet skrev følgende om albummet:

"Når man bevæger sig netop i det grænseland, som Plaid tilsyneladende holder så meget af, mellem den kønne chillout og den mere kantede og kolde electronica, så er fornemmelsen for balance næsten altafgørende, og jeg synes, gruppen har godt styr på den. Man kan hævde, at de ikke på dette album gør noget afgørende nyt, at de ikke rigtig træder nye eller overraskende stier, men til gengæld gør de det, de gør godt, og det er bestemt al respekt værdig."