Nyhed

Rapperen Example gæster Vega

I september i år udgav den britiske rapper og sanger sit tredje album, og han kan nu opleves i Lille Vega til foråret

Med sit tredje album "Playing In The Shadows", der udkom i år, har Example for alvor slået igennem i hjemlandet England. Albummet røg med det samme øverst på de engelske hitlister. Det samme gjorde både førstesinglen "Changed the Way You Kiss Me" og andensinglen "Stay Awake". 

"Playing In The Shadows" blander electronica, dubstep, dance og rap, hvilket har bragt Example i front for en ny generation af dance acts, der tidligere bestod af navne som Basement Jaxx, Leftfield og Groove Armada.

Selv siger Example om sit nye album:

"Sangene handler alle om kærlighed. Jeg ved, hvad mine styrker er. Jeg ligger ikke blandt top ti af rappere eller sangere i mit land, men jeg er en god sangskriver og en god performer. Hver sang på "Playing In The Shadows" er meget personlig, og hvert ord er rodfæstet i ægte følelser. Det er et forbløffende afslørende album."

Example modtog en guldplade for sit forrige album "Won't Go Quietly" fra 2010, og det skyldtes en enorm succes på YouTube med nummeret "Kickstarts", der hurtigt fik mere end 10 millioner visninger. Siden fulgte samarbejder med Wretch 32 på "Unorthodox" og med Skream på "Shot Yourself In The Foot Again", der fik henholdsvis 3,6 og 5,9 millioner visninger på YouTube. 

Koncerten med Example løber af stablen søndag den 11. marts 2012 kl. 20.00 i Lille Vega i København. 

Forsalg via Vegas hjemmeside, Billetlugen samt i Fona-butikker.

ANNONCE