Nyhed

Tidligere Weezer-bassist død

Maler og tidligere bassist i Weezer, Mikey Welsh, er død bare 40 år gammel

Mikey Welsh, der var bassist i det amerikanske rockband Weezer fra 1998 til 2001, er død. Den 8. oktober blev det annonceret på Mikey Welshs Facebookside, at han var "gået bort uventet".

Ifølge Chicago Tribune blev Mikey Welsh fundet på et hotelværelse i Chicago, hvor politiet har fundet receptmedicin og en pose med hvidt pulver, som er blevet mistænkt for at være heroin. The Hollywood Reporter skriver yderligere, at en retsmediciner har udtalt, at der ikke er noget, der tyder på mord, og politiet tror, at Mikey Welsh er død af en overdosis.

Mikey Welsh blev 40 år gammel. Han forlod Weezer i 2001 i kølvandet på et nervesammenbrud og begyndte derefter en karriere som maler, som han fortsatte indtil sin død.

På Weezers hjemmeside har webmaster Karl Koch, der er kendt som gruppens uoficielle femte medlem, postet en besked til venner og fans, hvor han fortæller, at Mikey Welsh er død. Her fremgår det, at Mikey Welsh havde planlagt at se en Weezer-koncert ved Riot Fest i Chicago i går. Karl Koch skriver, at bandet havde glædet sig til at se Mike, men at de ikke aflyste koncerten, fordi det ikke havde været i Mikey Welsh ånd.

Billedet ovenfor er postet i forbindelse med beskeden på Weezers hjemmeside, og som det fremgår af teksten, er det taget af Mikey Welshs ven Jordan Vittitow den 3. oktober fem dage før Mikey Welsh død.

Her ses Mikey Welsh (tv.) sammen med Weezer-trommeslager Patrick Wilson i et interview, hvor de blandt andet kommer ind på, hvor meget hash de har røget:

ANNONCE