Nyhed

TV-2 giver jubilæumskoncert i London

TV-2 fejrer 30 års fødselsdagen med en stor koncert i London på det legendariske Shepherd's Bush Empire den 11. november

Det danske veteranorkester, TV-2, giver jubilæumskoncert i forbindelse med deres 30 års fødselsdag som band. Dette sker den 11. november i London på det legendariske Shepherd's Bush Empire.

Bandet medbringer en række gæster til den store koncert, heriblandt Tina Dickow, der ofte har spillet sammen med Steffen Brandt, samt Kira Skov, Camille Jones, Yepha og Kgl. operasangerinde Andrea Pellegrini.

En af de sidste koncerter, TV-2 har spillet, var til sommerens grønne koncerter, hvor de leverede den forventede vare, og GAFFAs anmelder Simon Høgh Meldgaard gav koncerten i Esbjerg fem stjerner med blandt andre disse ord:

"TV-2 lukker de Grønne Koncerter 09, og her gjorde de det virkelig med maner. […] For der blev spillet med stor iver hele vejen rundt, med flere imponerende soloer. […] Hverken mere eller mindre. Sådan skal det gøres."


Billetter til jubilæumskoncerten i London kan købes via tv-2.dk/london og man kan vinde billetter, fly og hotelophold ved at deltage i en konkurrence på dette link.

ANNONCE