Nyhed

U2 ville være tilfredse med at stoppe nu

Selvom Bono udtaler, at det er usandsynligt, mener han, at det berømte irske firkløver ville have det fint med at ende karrieren med deres seneste album "No Line On The Horizon"

For nylig udtalte Bono, at U2 ville holde en pause oven på den omfattende 360°-verdensturné, og nu åbner han i en udtalelse til Rolling Stone muligheden for, at U2 har lavet sin sidste plade, selvom han samtidig selv tvivler på det.

"Vi ville være meget tilfredse med at slutte på 'No Line On The Horizon'," siger Bono til Rolling Stone, mens han i samme åndedræt udtaler: "Jeg tvivler på det".

På mandag udkommer i flere forskellige udgaver en genudgivelse af U2's 20 år gamle klassiker "Achtung Baby", og Bono peger i den sammenhæng på, at der er en parallel fra gearskiftet mellem "Rattle And Hum" (1988) og "Achtung Baby" til den udfordring, U2 står over for i dag.


"Ironisk nok minder det at blive tvunget til at se tilbage på denne periode mig om, hvordan vi måske kan komme frem igen i den næste fase. Og det betyder ikke, at du er nødt til at bære nogle vanvittige svejsebriller eller klæde dig ud i kvindeklæder. Genopfindelse er meget dybere end det," siger Bono.

Den nye dokumentar "From The Sky Down", der er lavet af instruktøren Davis Guggenheim, handler om tilblivelsen af "Achtung Baby", og af filmen fremgår det tydeligt, hvordan gruppen fuldstændig har ændret identitet både musikalsk og i fysisk fremtrædelse. 

U2's fremtid ligger foreløbig hen i det uvisse, men med Bonos nye udtalelser tyder noget altså på, at U2 godt kunne gå hen og foretage endnu en kovending, som de gjorde det for 20 år siden.


Bono har, som han udtaler til Rolling Stone, foreløbig tænkt sig at koncentrere sig om famlien.

På mandag udkommer genudgivelsen af "Achtung Baby" i talrige versioner.

ANNONCE