Nyhed

Alcoholic Faith Mission udgiver nyt album

’’Ask Me This” peger i en helt ny retning end de tre anmelderroste forgængere

På "Ask Me This" har Alcoholic Faith Mission haft besøg af Tom McFall (R.E.M., Weezer, Stars) ad flere omgange, og samarbejdet med ham har givet bandet en masse nye og spændende inputs. Pladen er desuden gæstet af mange Copenhagen Collaboration-folk. Noget der har gjort, at det stadig er den kollektive ånd, der præger bandets lyd, forlyder det i en pressemeddelelse fra bandet i anledning af den kommende udgivelse.

Sidens bandets dannelse i 2006 har Alcoholic Faith Mission udgivet tre roste album. GAFFAs anmelder Jeppe Krogsgaard Cristensen gav deres debutalbum "Misery Loves Company" fire stjerner og skrev om pladen: "Det er slet og ret fin sangskrivning kombineret med godt håndværk, og jo flere gange albummet får lov at spinde under lasernålen, jo bedre gør det sig". Deres seneste album "Let This Be The Last Night We Care" fik hele fem stjerner af GAFFAs Michael José Gonzalez.

Veloplagt appetizer

Desuden har bandet optrådt på festivalen CMJ i New York og den islandske musikfestival Iceland Airwaves; koncerter som imponerede udenlandske medier så meget, at Alcoholic Faith Mission var at finde på lister over de bedste optrædende. I februar udgav de ep'en "And The Running With Insanity", der ifølge GAFFAs anmelder, Pelle Sonne Lohman, "tjener som veloplagt appetizer forud for kollektivets næste album."

"Ask Me This" udkommer den 3. oktober og vil være bandets fjerde studiealbum. Udover den nedenstående Danmarksturné, så byder den nærmeste fremtid på en længere Europaturné og endnu et besøg i Nordamerika.

Koncertdatoer:

29.09  Badeanstalten, Slagelse
30.09  Walker, Middelfart
01.10  Kansas City, Odense
07.10  Harders, Svendborg
08.10  Forbrændingen, Albertslund
13.10  Stakladen, Aarhus
14.10  Pitstop, Kolding
15.10  Studenterhuset, Aalborg
21.10  Templet, Lyngby
22.10  Stengade, København
27.10  Sønderborghus, Sønderborg
28.10  Bygningen, Vejle
29.10  Kulisselageret, Horsens

ANNONCE