Nyhed

"Barbie Girl" er 90'ernes værste sang

Læsere af det amerikanske musikmagasin, Rolling Stone, har netop kåret "Barbie Girl" til 90'ernes værste sang.

Aquas storhit, "Barbie Girl" fra 1997 blev i går kåret som 90'ernes værste sang af læserne af det amerikanske musikmagasin, Rolling Stone. 

Det danske tyggegummipopband var i skarp konkurrence om førstepladsen med mange andre 90'er-landeplager som eksempelvis "Achy Breaky Heart" af Billy Ray Cyrus og Los Del Rios sommerhit "Macarena", der i sidste ende måtte lade førstepladsen gå til Aqua.

"Barbie Girl" var ikke blot en landeplage i Danmark, det var også en verdensplage, der strøg direkte til tops på alverdens hitlister for 14 år siden. Mange mennesker elskede den overgearede tegneserieagtige musikvideo, mens andre blev stødt af portrætteringen af en kvinde som mandens plasticdukke, der beder ham om at klæde hende af, skriver Rolling Stone.

Top 10 over 90'ermes værste sange ser således ud:

  1. "Barbie Girl" - Aqua
  2. "Macarena" - Los Del Rio
  3. "Achy Breaky Heart" - Billy Ray Cyrus
  4. "Ice Ice Baby" - Vanilla Ice
  5. "Tubthumping" - Chumbawamba
  6. "MMMBob" - Hanson
  7. "My Heart Will Go On" - Celine Dion
  8. "Who Let The Dogs Out?" - Baha Men
  9. "I'm Too Sexy" - Right Said Fred
  10. "What's Up?" - 4 Non Blondes

I marts udkom Aqua-singlen "How R U Doin'", der snarligt følges op med albummet, "Megalomania", som udkommer den 3. oktober. Gruppen meddeler, at energien er i top, samspillet er bedre end nogensinde, og de glæder sig som små børn til at åbne for hanen. "Megalomania" er Aquas første album i 11 år.

ANNONCE