Nyhed

Britney Spears vil ikke undskylde

Popprinsessen nægter at undskylde for at have brugt en attrappistol under indspilningerne af "Criminal"-videoen

Da Britney Spears fornyligt optog scener til sin nye "Criminal"-musikvideo i Stoke Newington Town Hall i Hackney-bydelen i London, havde hun medbragt en attrappistol.

Det mener Hackney Council, der har givet tilladelse til brug af rådhuset som location, ikke var en del af aftalen, og de kræver en undskyldning. Men det krav har den amerikanske popdiva imidlertid ikke har tænkt sig at imødekomme.

Som BBC skriver, udtaler en talsmand for Britney Spears:

"Videoen, hvor Britneys kæreste Jason Trawick medvirker, er en fantasihistorie, som bogstavelig talt opfører teksten fra en sang, som er skrevet tre år før optøjerne (i London, red.). Når videoen udkommer, vil folk fuldt ud forstå narrativet. Det viser paparazziernes billeder selvfølgelig ikke."

Hackney Council er utilfredse med at Britney brugte en attrappistol, uden at de havde givet lov til det.

En talsmand fra Hackney byråd har ifølge BBC udtalt:

"Hackney Council gennemgår kritisk alle anmodninger om at filme bydelen. I den her sag var det ikke aftalen, at der kunne bruges en attrappistol i Stroke Newington Town Hall. Vi er skuffede over, at filmholdet i sidste øjeblik ændrede scenen. Vi vil gå i rette med produktionsselskabet."

Ifølge Metro har det lokale Labour-parlamentsmedlem Diane Abbott sagt, at Britney Spears "burde vide bedre":

"Det er billeder som dette med popstjerner, der tegner et glansbillede af banderne, hvilket betyder, at nogle unge mennesker bliver draget af det."

I denne video ses flere paparazzibilleder fra optagelserne til "Criminal"-videoen, hvor Britney og hendes kæreste Jason Trawick, der som sagt medvirker i videoen, giver den som forbryderpar i bedste Bonny og Clyde-stil:

ANNONCE