Nyhed

Fremtrædende scenekunstnere laver støtteshow

Den humanitære katastrofe i Østafrika får prominente scenekunstnere til at gå sammen om et støtteshow på Nørrebro Teater i denne weekend

Alle billetindtægter går ubeskåret til Røde Kors' indsats på Afrikas Horn, når Det Store Samlershow løber af stablen den 11. september på Nørrebro Teater.

Showet er arrangeret på initiativ af sanger og sangskriver Annika Aakjær, som også selv optræder som en del af arrangementet. Foruden hende kan man blandt andre opleve Niels Hausgaard Søs Egelind med gæst, Mick Øgendahl, Rune Klan, Krysters Kartel, Sort Samvittighed og Per Vers, der alle optræder uden beregning, ligesom folkene bag scenen heller ikke tager sig betalt.

Annika Aakjær udtaler om Det Store Samlershow:

"Jeg har i foråret med stor succes solgt en masse af mit gamle tøj og givet pengene til Afrikas Horn, og efter jeg havde afleveret pengene, tænkte jeg, at man måtte kunne gøre mere. Derfor dette show, som jeg er så glad for, jeg har fået opbakning til, ikke bare af de optrædende, men også af alle folkene på Nørrebro Teater, som alle bruger en fridag på at hjælpe til. Håber, at vi kan få samlet en masse penge ind..."

Om Nørrebro Teaters engagement i showet siger teaterdirektør Kitte Wagner blandt andet:

"Da Annika ringede i starten af august og spurgte, om teatret ville lægge hus til arrangementet, sagde hun blandt andet: "vi er nødt til at være solidariske med dem i Afrika". På det tidspunkt var det længe siden, jeg havde hørt nogen bruge det ord: solidarisk. Det kunne jeg godt lide. Det ord trænger til at få en renæssance."

Målet med Det Store Samlershow er at indsamle 100.000 kr. til Afrikas Horn.

Det Store Samlershow

11. september 2011, kl. 19:00. Dørene åbner kl. 18:00

Nørrebro Teater, Ravnsborggade 3, 2200 København N

Pris: 225 kr. (ekskl. gebyr)

Billetsalg: www.nbt.dk / www.billetbillet.dk

 

 

ANNONCE