Nyhed

GAFFAs læsere ville vælge Allan Olsen til kulturminister

Den nordjyske troubadour har fået flest stemmer foran Orgie-E, Troels Abrahamsen og Annika Aakjær

Som bekendt var der folketingsvalg i går, men her på GAFFA.dk har vi i den sidste uge kørt et lidt mindre medieomtalt valg, nemlig en afstemning om, hvem af de fire musikere Troels Abrahamsen (fra Veto), Allan Olsen, Orgi-E (fra Suspekt) og Annika Aakjær, GAFFAs læsere ønskede som kulturminister.

Baggrunden var, at vi har interviewet de fire musikere om, hvad de ville gøre, hvis de var kulturminister, og GAFFAs læsere kunne så stemme på, hvem de synes skulle indtage posten.

Nu, hvor folketingsvalget er afsluttet, har vi også lukket afstemningen, og her løber Allan Olsen med sejren med 38 procent af stemmerne foran Orgi-E med 26 procent af stemmerne, Troels Abrahamsen med 24 procent af stemmerne og endelig Annika Aakjær med 12 procent af stemmerne. I alt blev der afgivet 983 stemmer.


På spørgsmålet om, hvad han ville gøre, hvis han var kulturminister, sagde Allan Olsen:

– Hvis jeg var kulturminister, ville jeg satse på at gøre Danmark til verdens første tv-frie land. En afvikling, over 30 år for eksempel. Det går jo meget godt med at få afviklet rygning - en tanke, man ville ha' rystet på hovedet af for bare 20 år siden, ikke? Tv har ikke gjort noget godt for nogen. Og så ville jeg nedlægge Grøn Koncert - Grøn Koncert har modsat tv gjort noget godt, nemlig for Tuborg. Og devalueret musikken. Jamen, hva' så med Muskelsvindfonden? De handicappede bør vi ku' hjælpe, uden at et bryggeri forærer vores kultur væk...

 

ANNONCE