Nyhed

Ice-T har premiere på dokumentar om hiphop og stoffer

Ny VH1-dokumentar viser bagsiden af medaljen i hiphoppens historie

VH1-dokumentaren "The Story Of Hip-Hop And The Crack Generation" fortæller historien om, hvordan stoffer ændrede populær- og specielt hiphop-kulturen, og har tv-premiere på amerikansk VH1 på søndag den 18. september.

Ice-T, der er fortæller og executive producer på dokumentaren, sagde aftenen inden, dokumentaren havde forpremiere til Rolling Stone, at det var ham, der blev valgt af VH1, fordi de vidste, at han var kendt i miljøet.

"De vidste at jeg havde adgang til alle rapperne... og at de alle vil tage imod mine telefonopringninger." sagde en grinende Ice-T til Rolling Stone.

"The Story Of Hiphop And The Crack Generation" indeholder blandt andet interviews med Snoop Dogg, Cypress Hills B-Real og Wu-Tang Clans RZA og Raekwon, så Ice-T's street credibillity har båret frugt, og Rolling Stone taler da også i positive vendinger om filmen efter at have været til forpremieren.

I forbindelse med den første visning af dokumentaren var der et pressemøde, hvor en af filmens producere Martin Torgoff fortalte, hvordan idéen til dokumentaren var opstået:

"Det hele startede med et eneste motiv. Vi talte om Jay-Z, da han optrådte ved World Series. Der kom han ud og sang "Empire State Of Mind". Det slog os, at det var den store amerikanske scene – alligevel talte han om dominikanere og hemmelige lagre og sådan nogen ting. Og der tænkte vi, ved folk overhovedet, hvad han snakker om?"

Ice-T sagde samtidig, at han var kommet op i en alder, hvor han kun ønskede at lave ting, der er vigtige for ham, ligesom den nye dokumentar.

 

ANNONCE