Nyhed

Kashmir giver "The Good Life"-ekstrakoncert

Grundet totaludsolgt koncert med Kashmir i Koncerthusets Studie 1 er der ekstrakoncert dagen efter

Danmarks Radios P3 hylder store danske album, og det første i en forventet perlerække af årlige koncerter, hvor danske bands spiller hele albummer, er Kashmirs "The Good Life".

Og ingen tvivl om, at publikum synes om den idé. Koncerten fredag den 21. oktober er nemlig blevet totaludsolgt på fire og et halvt minut, og der er derfor ekstrakoncert dagen efter i Koncerthusets Studie 1, lørdag den 22. oktober klokken 23.00.

Forsalget er allerede startet.

"The Good Life" blev udsendt den 16. februar 1999, og året efter modtog Kashmir hele seks Grammyer, deriblandt for årets album og årets gruppe. I dag har "The Good Life" solgt et stykke over 100.000 eksemplarer og har status af triple platin. 

GAFFAs Jan Opstrup Poulsen gav tilbage i 1999 "The Good Life" topkarakter i form af seks "G"'er og skrev blandt andet:

"Med en overdådig og andægtig produktion har Kashmir kastet sig ud i den klassiske rockdisciplin, hvor sangene skal levere store mængder brændstof, for at den store og tunge rockraket kan styre sikkert mod stjerner og nye drømme. Det klarer Kashmir til overmåde på et yderst stilsikkert og velproduceret album, der veksler mellem længselsfuld melankoli og kontant guitarrock."

Kashmir spiller også i Aarhus den 28. oktober, hvor de vil fremføre "The Good Life" på VoxHall. Koncerten i Aarhus starter klokken 21.00.

ANNONCE