Nyhed

Ny Bruce Springsteen-plade på vej?

Rygterne om kommende album og turné fra The Boss florerer på internettet

I øjeblikket bugner diverse nyhedssider og blogs med rygter om et kommende album fra Bruce Springsteen samt en efterfølgende verdensturné. GAFFA har nærstuderet nogle af disse historier i et forsøg på at finde hoved og hale i alle rygterne.

Der er tale om rygter i sin pureste form. Nogle nyhedssider mener, at der er tale om et soloalbum, mens andre spekulerer i, om der kan være tale om en udgivelse med The E Street Band.

Spekulationerne har al fald fået frit løb. På bloggen "Blogness on the Edge of Town" mener skribenten, at Bruce Springsteen er godt i gang med forberedelserne af næste album, netop fordi rygterne om et kommende album har svirret på internettet i løbet af sommeren. Ifølge denne historie har dette pres fået Springsteen ud af fjerene og skrevet sange på Jersey Shore i kølevandet på orkanen Irene.

Et andet rygte forlyder sig, at Bruce Springsteen har henvendt sig til andre musikere for inspiration og er blandt andet set øve med r&b-sangeren JT Bowen og vokalgruppen Sensational Soul Cruisers.

Et af de mere søgte og sjove rygter stammer fra den fiktive nyhedsside The Onion, der i øvrigt brander sig som "Amerikas fineste nyhedskilde". De har konstrueret både fiktive kommentarer fra Springsteen og et albumcover til hans kommende science fiction-album "Red Dust". Der, hvor troværdigheden forsvinder fuldstændigt i denne historie, er, hvor artiklen slutter med, at 10 procent af albummets salgsoverskud går til Red Dust Fonden, der skal hjælpe fattige minearbejdere på Mars, hvis det engang skulle blive en realitet.

Der er ingen tvivl om, at sidstnævnte er det pure opspind, men hvad vi rent faktisk kan forvente af den gamle rockveteran, må tiden blot vise os. I den kommende tid vil GAFFA forsøge at følge op på disse mange rygter, der svirrer på nettet, og holde folk opdateret.

ANNONCE