Nyhed

Nyt Kate Bush-album til november

"50 Words For Snow" er på gaden 21. november

Kate Bush har netop offentliggjort, at hun den 21. november vil udgive et spritnyt studiealbum med titlen "50 Words For Snow". Albummet bliver hendes første med nye sange siden "Aerial" fra 2005 og hendes i alt tiende studiealbum.

Det nye album kommer kun til at indeholde syv sange, som sammenlagt dog vil have en spilletid på 65 minutter, så det bliver altså ikke ligefrem tre minutters popsange, Kate Bush vil præsentere os for på sit næste album. Ifølge Bushs nyhedsbrev vil de nye sange blive fremført "på en baggrund af faldende sne", hvilket må siges at lyde en anelse kryptisk. Sangtitlerne antyder dog ligesom albumtitlen kraftigt, at Bush har fornemmelse for sne på sit kommende udspil.

Kate Bush udgav i maj albummet "Director's Cut" med genindspilninger af sange fra hendes to album "The Sensual World" og "The Red Shoes" fra henholdsvis 1989 og 1993. Dengang fortalte hun også, at hun arbejdede på nyt materiale, og de nye sange er indspillet sideløbende med disse genindspilninger.

Ligesom "Director's Cut" udkommer "50 Words For Snow" på Kate Bushs eget pladeselskab, Fish People.

Tracklisten til albummet bliver som følger:

Snowflake
Lake Tahoe
Misty
Wildman
Snowed In At Wheeler Street
50 Words For Snow
Among Angels

Kate Bush debuterede i 1978 som 19-årig med singlen "Wuthering Heights" og albummet "The Kick Inside", der begge straks blev kæmpehits. Siden har hun udgivet en stribe anmelderroste og velsælgende plader, blandt andet "Hounds Of Love" fra 1985 med storhittet "Running Up That Hill". I de senere år er der imidlertid blevet længere og længere mellem hendes pladeudgivelser, ligesom Kate Bush bortset fra en enkelt gæsteoptræden hos Dave Gilmour i 2002 ikke har performet live siden 1980'erne. Hun har kun en enkelt gang, tilbage i 1979, været på en egentlig turné.

 

 

ANNONCE