Nyhed

Oplev Kira Skov live på JazzCup

Som opvarmning til Kira Skovs kommende album inviterer hun publikum til intim koncert på JazzCup

Den 28. oktober udgiver sangerinden Kira Skov albummet "Memories Of Days Gone By" på Stunt Records. Albummet indeholder fortolkninger af Billie Holliday-klassikere og mindre kendt Holiday-materiale kombineret med stykker, som Kira har skrevet i samarbejde med bassisten Nikolaj Munch-Hansen.  

 

Som opvarmning inviteres publikum til intim koncert på JazzCup i København fredag den 9. september kl. 15:30 og lørdag den 10. september kl. 16:00.

Om sit kommende album og sine "Billie Holiday-numre" udtaler Kira Skov i en pressemeddelelse:

"Jeg har lyttet til Billie Holiday siden mine tidlige teenageår. Jeg fandt en plade med det legendariske, smukke og dragende billede af Billie, med den famøse blomst i håret, i en noget så eksotisk forretning som Fona i Rødovre-centret, da jeg var 13 år gammel. Siden hen har hun leveret soundtracket til store dele af mit liv op igennem årene. Med mine fortolkninger forsøger jeg på min egen vis at mane Billies ånd til live for en stund, og det er min store kærlighed og respekt for hendes fortolkninger af nogle af de største klassikere, som nogensinde er skrevet, der er udgangspunktet for vores koncerter. Jeg har samtidig skrevet en række kompositioner, som kan supplere Billies materiale med henblik på en dedikeret udgivelse. Sange som på sin vis også hylder min store musikalske kærlighed til "Lady Day"."

 

Lineup både live og på albummet:

Kira Skov (vokal), Jakob Dinesen (tenorsax), Mads Hyhne (trombone), Heine Hansen 
(piano), Nicolai Munch-Hansen (bas), J.R. Miller (trommer).

ANNONCE