Nyhed

Sort Sol giver midnatskoncert

Den 12. november spiller det københavnske punk-rock-band en udsolgt koncert i Koncertsalen i København, som følges op af en midnats-ekstrakoncert

Den 18. august startede billetsalget til Sort Sol-koncerten i Koncerthuset i København. En uge efter var der udsolgt, og nu annonceres der en ekstra-koncert, som finder sted ét minut i midnat - samme dato. 

Sort Sol består i dag af sanger Steen Jørgensen, trommeslager Thomas Ortved og guitarist Lars Top Jensen, også kendt som Lars Top-Galia. Sidstnævnte havde ellers forladt gruppen ligesom de to tidligere medlemmer, bassisten Knud Odde og guitaristen Peter Schneidermann (Peter Peter) der i modsætning til Lars Top-Galia begge takkede nej til at deltage i turnéen. Siden marts måned har Sort Sol turneret med tre nye musikere, som er Manoj Ramdas (guitar), Adam Olsson (guitar) og Anders Christensen (bas).

Den første koncert på turnéen fandt sted i Horsens Ny Teater. Koncerten blev tildelt en fem-stjernet anmeldelse af GAFFAs Michael José Gonzalez, som blandt andet skrev:


"Man kan kun håbe, at denne tour ikke er et engangsforetagende, og at Sort Sol har tænkt sig at blive på musikscenen længe endnu og om ikke andet, at denne tour bliver dokumenteret på den ene eller anden vis".

Billetter til ekstrakoncerten den 12. november kl. 23.59 kan købes via GAFFA Live.

ANNONCE